Valaki esetleg tud segíteni?
Figyelt kérdés
Szoval Kene egy ember aki Különleges Képességgel rendelkezik Ilyen mágiákkal Lépés foglalkozni vagy lássa a szellemeket aki ezotirával sátánistákkal okkultismussal Foglalkozik. Vagy szerelmi mágia szerelem rontás átok (sürgős!)2021. máj. 28. 21:20
1/17 anonim válasza:
Nem lesz olcsó mulatság csak szólok...
2/17 A kérdező kommentje:
Hát az a baj Fizetni nem tudok mert 17 vagyok és nincs pénzem valami más lehetőség esetleg? Pl rajzolni nagyon Jól tudok le rajzatok bárkit aki szeretné Fizetség helyett
2021. máj. 28. 21:24
3/17 anonim válasza:
Ez aranyos :)
Mit szeretnél amúgy?
4/17 A kérdező kommentje:
Hát van egy fiú az osztályban es szerelmes vagyok belé de nincs esélyem nála mert megmondta hogy van barátnője és hála az osztálytársamnak egyik lánynak mert elárulta kibe vagyok szerelmes na a lényeg az hogy valahogy szét Kéne szakítani a fiút a barátnőjével valamilyen demont Kene rájuk Küldeni hogy szét szakítsa és akkor lenne a fiúnál esélyem
2021. máj. 28. 21:42
5/17 anonim válasza:
Ez kevésbé aranyos 4es..xd
Amúgy a te démonod az idő.. Mindent is kikezd, utána egyenes gerincel próbálkozhatsz be ha szétválltak.
7/17 anonim válasza:
És így omlott össze a jövő nemzedékébe vetett bizalmam...
Ha lenne ilyesmi, fordított helyzetben, ha téged választanának el a párodtól egy másik hülye, izé szóval másik nő miatt, mert neki kell a párod, neked hogy esne?
Nem kicsit önzés a gondolatod.
Lépj tovább, mert az életedben lesznek más problémák is (mint mindenkinek), és neked kell megoldanod. Vagy majd a jövőbeli főnöködre is démont küldesz, mert nem ad fizetés emelést?
8/17 anonim válasza:
7es. Ne általánosíts.
- A "jövő" nemzedéke.
9/17 A kérdező kommentje:
Hallottam olyan dolgot hogy létezik olyan démon aki a szerelem és a szeretet szakítsa Ki a nő szívéből úgy értem hogy Képes szét választani a Párokat és helyette újat ad
2021. máj. 28. 22:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!