Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Hogyan lehetne...

Mi lehet ez? Hogyan lehetne eltüntetni?

Figyelt kérdés

A gyerekek láthatnak szellemeket ? Kettő éves múlt a kis csöppség és váltig állítja hogy van egy bácsi a szobájába. És hogy régóta ott van. Valószínűleg természetesnek veszi és fel sem merül benne hogy azt mi nem látjuk. Kérésre megmutatta hol ül és mikor kérdeztem hogy most is itt van e akkor igennel felelt. A nevét nem tudja de a külsejéről adott egy leírást és arról is hogy mit csinál.

Privatban megírom a reszleteket ha valakit érdekel.

Mi lehet ez? És hogy lehetne eltüntetni? Állítása szerint fél tőle.

2021. máj. 28. 07:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A gyerekek között gyakori, hogy látják a halott szellemeket. Próbáld meg azt, hogy gyújts egy gyertyát, és imátkozz a Mennyei Atyához, és kérd őt arra, hogy segítsen a holt léleknek elhagyni ezt a síkot, ahol jelenleg van. Ez általában segíteni szokott.

A gyereked vélhetően nem fogja többé őt látni. Viszont nem kizárt, hogy másokat is fog ugyanígy látni, minden alkalommal ugyanezt tudod tenni. Kb 6-7 éves korára ki fogja nőni, ritka esetben ez a tehetség megmaradhat akár egész életre is, de se erősíteni, se gyengíteni ne akarjátok, csak hallgassátok meg amit éppen mond hogy lát, és arról se kell tudnia, hogy te segítséget kérsz a lélek tovább juttatásához. Ezek a lelkek nem bántanak, félni nem kell tőlük.

2021. máj. 28. 10:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy a gyerekekre jellemző ez, mivel nem minden gyerek lát szellemet. Lehet, hogy neki van egy ilyen médiumi képessége, ami nem korhoz kötött. Ez esetben mindig is látni fogja a szellemeket.

Vélhetően a korábbi lakó szelleme lehet, vagy valamely nagyszülőé, de ez persze csak tipp, mivel ennyiből ezt nem lehet megállapítani.

Persze az is lehet, hogy pusztán csak gyermeki képzelgés az egész. Sok minden lehet.

De az ima sosem árt.

2021. máj. 28. 11:13
 3/11 Grimfox ***** válasza:
Ha érzékenyebbnek születik, és lát is bizonyos dolgokat, 5-6 éves korára akkor is általában teljesen eltűnik ez a képessége. A közösségben való nevelkedés, és a felnőttek negatív megerősítése, és a fejlődő személyiség elnyomják, vagy felváltják ezt a fajta intuitív érzéket. (az ilyesmi érzék valószínűleg hasznos, amíg a gyerek kommunikációs képességei még nem elég fejlettek). Nagyon kevés érzékenynek született gyereknek marad meg az ilyen képessége.
2021. máj. 28. 11:18
 4/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, az első mondatomból kimaradt a "nem" szó :)
2021. máj. 28. 11:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A ház teljesen új. Előző lakó nem lehet. Úgy építkeztek a telekre. Nem az én kisfiam, hanem egy rokonomé de nekem mesélte el a kisfiú. Az is fura volt hogy az anyukája soha nem hallotta a történetet neki nem beszélt erről.
2021. máj. 28. 13:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nem akarta senki elnyomni igazából én egyre kivancsibb lettem és kerdezgettem őt. Ő pedig elmesélte. Azért rendesen rám hozta a frászt de nyilván ezt nem mutattam vagy mondtam de nagyon meglepődtem.
2021. máj. 28. 13:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Mutogassatok neki régi fotókat nagypapákról, dédpapákról, hátha felismeri rajta azt a bácsit, akit látni szokott.
2021. máj. 28. 13:18
 8/11 Grimfox ***** válasza:
45%
Az elnyomás általában nem szándékos. Egyszerűen te nem látod amit ő, nem úgy viselkedsz, mint aki látja, és közben, mint szülő, igyekszel a személyiségét és képességeit fejleszteni. A leggyakrabban ez nyomja el a kezdeti érzékenységet. Felveszi a szokásaidat, tanul tőled, utánoz bizonyos dolgokban, fejlődik a kommunikációs képessége. A figyelme is máshová irányul(a közösségre, családra). Alapvetően ez a természetes folyamat, nem az, ha megmarad ez a kezdeti érzékenysége. Jelenleg csak kára származna belőle.
2021. máj. 28. 13:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy az a "bácsi" a gyerekhez kötődik, nem a helyhez. Írhatsz róla privátban, kiváncsi vagyok.
2021. máj. 28. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz privátot a férfi teljes leírásával ha lehet...A gyerek tudja kivel oszthatja meg az adott tapasztalatait,veled azért,mert nyitottabb vagy rá..
2021. máj. 28. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!