Természetéből adódóan negatív, ha akarod, hívhatod gonosznak.
Csak önmagát tekinti fontosnak, mindent ennek rendel alá, megpróbál megfosztani a szabad akaratodtól, kényszeríteni akar az általa kitalált szabályok betartására akár erőszakkal is.
Hatalmi struktúrák kialakítására törekszik, ahol a hatalom csak pár ember kezében összpontosul, akik neki engedelmeskednek, mindenki más, az emberek 99%-a kb rabszolgaként szolgálja engedelmesen a hatalmat.
A sátán minden pozitív dolognak, értéknek az ellenpolusa.
unatkozol s ezt a témát vetetted fel?
nem vagy egy túl inteligens.
az elöttem lévők tökéletesen leírták h a Sátán milyen gonosz.
szerintem ez elég unalmas téma h a Sátán mennyire gonosz.....
"Csak önmagát tekinti fontosnak, mindent ennek rendel alá, megpróbál megfosztani a szabad akaratodtól, kényszeríteni akar az általa kitalált szabályok betartására akár erőszakkal is.
Hatalmi struktúrák kialakítására törekszik, ahol a hatalom csak pár ember kezében összpontosul, akik neki engedelmeskednek, mindenki más, az emberek 99%-a kb rabszolgaként szolgálja engedelmesen a hatalmat."
Ez a z amit csinál az anyagi rendszerben, a földön. De nem ez az igazi sátánizmus.
Az igazi sátánizmus az istent, a felső teremtőt nem ismeri el. Önmagát tekinti istennek, azt gondolja, ő az úr, ő érdemel meg mindent, emiatt elítéli a fejlődést amit isten kínál, azt mondja, legyen az, amit ő akar. Ha ő most pénzt akar, kapja meg. Isten nem adná meg, mert lehet nem fejlődne tőle, más útra van szüksége az embernek, de a sátán megadná, mert a sátán "csak rólad szól", önimádatról. Igazából, hajszál választja el istent a sátántól, mégis egy űr tátong közöttük. Isten is azt mondja, csak rólad szól minden, de ő figyelembe veszi, hogy mi együtt vagyunk, és rólam - vagyis rólunk szól. A sátán szemében pedig nincs mi, csak én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!