Segítség az angyaloktól?
Figyelt kérdés
Hogy kell velük kapcsolatot teremteni?2021. ápr. 29. 13:44
2/16 A kérdező kommentje:
Te lehet... :)
2021. ápr. 29. 14:06
3/16 anonim válasza:
Olvas nagyon sok könyvet a témában és tanulj.
4/16 anonim válasza:
Imával. Y`know, Bible and sh/t.
5/16 anonim válasza:
Egyeske, ez az Ezo rovet. Szkeptikus/természettudomány baloldalt lejjebb.
6/16 Grimfox válasza:
A bibliában nem találsz imákat, amivel angyalokat lehet hívni. Vagy bármi más módon kapcsolatba lépni velük. Imádkozni egyébként is kizárólag az istenhez lehet, bárki, vagy bármi máshoz való imádkozás szigorúan tiltva van Mózes törvényei által. A kabbala foglalkozik ilyesmivel, de annak a műveléséhez elég szigorú előfeltételeket kell teljesíteni.
8/16 anonim válasza:
Sehogy. Az angyalok nem léteznek, vagy ha igen, nagy ívben szarnak ránk. Annak a naponta több ezer megkínzott, megölt, megerőszakolt vagy éhező embernek hol a kis aranyos angyalkája, aki segít neki?
9/16 Grimfox válasza:
8. Angyalokról volt szó, nem őrangyalokról. Az őrangyalok ötlete fogalmam sincs honnan ered, elvileg a kereszténységből. A katolikusoknál hallottam már hasonlót, de nem tudom, honnan szedték. A bibliában nem láttam olyat leírva sehol, hogy minden emberre személyes angyal vigyázna. A rendes angyaloknak meg nem az a dolguk, hogy az embereket pesztrálják. Ez az őrangyal dolog kicsit olyan, mint az animista vallások esetén a személyes védőszellem. Amit ugye csípőből eretnek ötletnek tartanak a keresztények, muszlimok, és a judaizmus követői is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!