Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láthattam bármit is, vagy...

Láthattam bármit is, vagy csak valami tudatalatti beképzelés volt?

Figyelt kérdés

Bocsanat, de ekezet nelkul irok, mert ugy egy evig tartana :D

Szoval.. En mindig racionalis magyarazatot adtam ezekre mert soha nem hittem bennuk. Meg nem is akartam. Korabban is tortentek dolgok, hangok, de nem lenyeg, most csinaltam ujra az oldalam, mert most infarktust kaptam picit. Egyedul lakom, elotte volt itt egy lakotarsam. Mindig hallottam apro hangokat, ez nyilvan lehet hotagulas meg tarsai, DE... Amikor konkretan egy terd roppanast hallottam, akkor minden szemleletem megvaltozott. Mindenki tudja hogy milyen ha megroppan a terde. En szo szerint ezt hallom mi dig ugyanabban az idointervallumban (21-23:00 kozott)

Allandoan nyomottnak ereztem magam, meg allandoan mintha valaki jonne utanam minden egyes helyisegbe. Allandoan hatranezegettem. 1 napig szunet volt, nem hallottam, nem ereztem semmit, erre ma megint az a terd roppantas es 2x egymas utan. Erre leteszem a telefont (mar ahogy irom is konnybe labad a szemem), a kulso sotet szobaban latok egy atlatszo-feher arnyat(vagyis inkabb egy felsotest korvonalat fustszeruen),elmenni a szoba elott.... Ennyire meg eletemben nem sz**tam be. 1500% hogy valamit lattam. Es ezert lennek kivancsi a velemen,etekre, hogy eltetek-e at hasonlot, vagy csak a kepzeletem szulemenye lehetett? De fix, hogy nem, mert a sajat szememmel lattam, majdnem megallt a szivem. Erre szavakat nem tudok. Azota folyamatosan figyelem, hatha megall bennem az uto megegyszer, de meg semmi. Es mellekesen hozzairnam, hogy elottem jo ideig nem adtak ki a lakast(az omat nem tudta a kaocsolattarto csajszi). Igy azert elgondolkodtato..

Mi a velemenyetek?

2021. ápr. 29. 00:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

Miért félsz? Bántott?

Lehet, hogy egy halott ember lelke, aki nem tudott vagy nem akart túl lépni. Vagy talán azt sem tudja, hogy már nem él. Nem biztos, hogy ártó szándékú.

2021. jún. 18. 07:20
 12/12 NTBS ***** válasza:
Mindkettő elképzelhető.
2022. okt. 22. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!