Hozd zavarba a Vámos mávost. Pl "természetben is lehet fizetni?"
És meg is jelenik a vám-pír. Azt haraptasd meg vele magad, és egy életre elkötelezheted magad a MÁV-nál.
Személyiségzavar lehetett, kb a szociopata. Vérszomjas karakterek. Meg az élve eltemették, ugyanis nem ismerték a kómát, a legenda megszületésekor
Lilith egy Succubus xDD
attól hogy szexdémonnak is azonosítják még nem succubus de a lányai igen :D
10-Es engem kereszteltek ilyenről hogy bűnben halsz meg szó sem volt. Bár a kijelentés valóban létezhet, ennek már egy erősebb, mélyebb biblia ismeret kell. A víz, csak az első élet bűneit mossa le, utána ha úgy élsz, feltámadsz az öröklétre.
Jézus vére: "26Vacsora közben Jézus kezébe vette a kenyeret, megáldotta, megtörte s odanyújtotta tanítványainak, ezekkel a szavakkal: „Vegyétek és egyétek, ez az én testem!” 27Aztán fogta a kelyhet, hálát adott, és ezekkel a szavakkal nyújtotta nekik: „Igyatok ebből mindnyájan, 28mert ez az én vérem, a szövetségé, amelyet sokakért kiontanak a bűnök bocsánatára."
Szimbolizmusról van szó és véráldozatról. Persze lehet tett bele vért, azért más a téma, mert jézus által nem pogány vallásokhoz egyesültek az emberek. Hanem a feltámadásra. Azért mondom hogy lehet volt benne vér, mert a mai napig vannak - pogány - beavatási szertartások ahol a kehelybe vért tesznek és megisszák.
Sokféle történet van Lilith-ről. Van aki azt állítja, hogy ő volt Éva elött, az első nő, akivel gond volt, mert nem akart Adám alá feküdni (Talán egy tantrás nő volt?) Évát ezért csinálta a Teremtő Ádám oldalbordájából.
Igazából nekem nyolc ki volt, elfogadom azt is, ha valaki azt állítja Sumér királynő volt.
Hát igen, én ismerek e Lilit(h), bár őt Éva után nyáron ismertem meg. Így a summer és az pokoli szépség pipa.
Poénon kívül hogy jutottunk a vámpírrá válálstól lilithhez?
Én lehet bekeverem Istharral de ő nem egy tenger vagy termékenység istennő a suméroknál. Az időjárás vagy a víz szeszélyessége miatt kapva a női alakot?
Kérdező, sehogy. Ha véletlenül is összefutnál eggyel is, feltehetően azért mert éhes.... Így a nagy átváltozás jóeséjel elmarad. De legalább előtte hulla boldog lehetsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!