Ez mit jelent? Van valami komolyabb jelentősége?
Az éjjel 2:50 körül felkeltem.
Nem tudtam aludni, és a szobámban a szekrény az ággyal szemben van, amin pedig egy ember nagyságú tükör.
Ültem az ágyon, és néztem a tükröt, gondolkodván mikkel díszitgethetném.
Mögöttem van egy óra, és telibe láttam a tükörből. Pont 3:00 lett, amikor megjelent mögöttem egy pillanatra egy fényes, ember alakú dolog, és azonnal eltűnt.
Nagyon megijedtem, azóta se voltam annak a tükörnek a közelében se.
Aki nem hisz nekem, tartsa meg magának a véleményét.
Egyébként most egy sarok fotelban ültem a kérdés elején, és úgy éreztem mintha valaki lenne mögöttem, piszkálná a hajam, valamint éreztem a lehelletét a tarkómon.
Pedig mögöttem csak a sarok van és a fal.
Nagyon parázok, egy magyarázatot erre tudnátok adni, az nagyon jó lenne
Ha igaz amit a 12-es írt, akkor már nagy a baj, hogy éjjelre anyira elfogyott az oxigén, hogy már hallucinál. Ez eszméletvesztéssel is járhat. Vagy még rosszabb... Nem akarlak megijeszteni.
Nekem is egy kis szobám van, és én lefekvés előtt kiszellőztetek, friss levegőt engedek be. De nekem is van úgy hogy valamikor hajnalba nagyom melegem van, nem kapok levegőt. Olyankor bármilyen álmos vagyk felkelek, és egy kis időre kinyitom az ablakot, hogy cserélődjön a levegő.
Elég sz.@r az ilyen kis szoba. Hamar elhasználódik az oxigén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!