Ki küldhette AZ SMS-T? (BŐVEBBEN LENT)
Ezz érdekes:D:D:D
Esetleg valahogy nem tudnád meg a tudakozótól vagy a szolgáltatótól, hogy van e egyáltalán ilyen szám??Vagy ilyesmi
bocs nemv agyok szakértő ilyen ügyben..
flash sms...
a sony ericssonokból lehet előhozni, ha feltöröd a filerendszerét... (am vkp-val)
Na nekem is volt telefonos ügyem. A nevelőanyám hívott egyszer hajnali fél 5kor. De kinyomtam, mert azt hittem ébresztő. Később megkérdezem, miért keresett. At mondta, ő akkor még aludt, és a híváslistájában sem volt benne. (nem törölte ki, mert nem tudta akkor még, hogy kell) Az enyémben viszont benne volt. De akkor mégis mi lehetett ez, és mi van, ha felveszem?!
Vannak ilyen érdekes dolgok, velünk nap mint nap történik, csak észre kell venni őket.
Tudom hogy ez nem csak egy flash-as szar vagy mi.
De nem ez volt az egyetlen ilyen eset,és nem csak sms-el kapcsolatosan.
22.13 ez különös és érdekes......vannak megmagyarázhatatlan dolgok,de az egyszerű emberek csak ráfognak erre valami hülyeséget(többségük nem is hisz)hogy valaki vmit üzen....
Ismeritek "Lucifert"?Ő a "gonosz"rossz akaró,becsap ijeszteget,de halálra nem jogosult.
Nekem a nővérem halott kislánya telefonjára mentek az üzenetek pl:"álmodj szépeket kicsilány"
Feladó ként pedig szám helyett egy T szerepelt!Nem volt ez sem a telefonkönyvben sem a szim kártyán!Ez a tel.szám helyett volt!!!Több ilyen is jött a telefonra hasonló szövegekkel...volt amikor olyan hangzatú sms jött mintha Ő üzent volna...Ezen kívül rengeteg megmagyarázhatatlan dolog történt abban az időben...amiket csak azok értenek meg akiknek szintén egy tini halt meg a családjukban...valamiért az azonos korosztályban elhunytak hasonlóképpen jeleznek...míg az idősek álltalában sokkal diszkrétebben próbálnak üzenni!Mármint ezt úgy rtem,hogy a tinik amúgyis sokal vakmerőbbek és haláluk utn is megörzik a humorérzéküket.Tesóm lánya a halála után is megviccelt minket...sokszor jókat nevettem is majd sírásba törtem ki az ilyen helyzetekben tudta,hogy miatta vagyunk szomórúak és próbált megnevettetni,jókedvre bírni minket...nagyon szerettem őt...és szeretem még mindig.
Érdekes nagyon....
Csak én ezt az üzenetet nem tudom hova tenni nem halt meg senki,ez az üzenet pár hónapja jött.....(családba sokan vagyunk úgyhogy senkihez se tudom kötni....ne is értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!