Ha valaki ilyet lefotóz vagy filmez, az csaló. Ennyike.
Ugyanakkor. Vannak és voltak olyan emberek, akiket a néphagyomány látóknak nevez. Ők megfigyeltek és leírtak szokatlan élőlényeket vagy jelenségeket. Sok ilyen esetben a leírások egyeznek más népek hagyományaival, leírásaival.
2021. márc. 8. 17:26
5/13 anonim válasza:
Nem kevered össze valamilyen mitológiai lényekkel?
2021. márc. 8. 17:42
6/13 anonim válasza:
A fényképezőgép, a kamera alapesetben nem képes rögzíteni annak a finom szerkezetű magas rezgésű anyagnak a fizikai képét, amiből az ilyen lények felépülnek, szóval általában csalásnak tartom az ilyen képeket.
Van egy-egy ember, aki látja ezeket a világokat és lényeket, néha megteszik, lerajzolják amit látnak, de műszaki eszközökkel még jelenleg ezt nem tudjuk látni.
Az ember egyszerre az összes dimenzionak a része, ezért lehet képes erre.
2021. márc. 8. 17:47
7/13 anonim válasza:
Megnéztem a videót,ezután két dologban vagyok biztos. Az egyik, hogy, bár láttam már ettől rosszabb CGI-t is de ez attól még az, szóval egy ügyesen kivitelezett mesevilágot prezentál a csávó.A másik dolog amiben biztos vagyok hogy az ürge akkor volt utóljára p.nciban amikor az anyja kitolta onnan. Szóval jobb híján van ideje ilyen dolgokkal szórakozni. Egyébként az ötlet eredeti, hangulatos az egész és teljesen tudnám értékelni ha nem lenne nettó átba$zás.
2021. márc. 8. 18:37
8/13 anonim válasza:
A kommentek többsége nagyon rosszindulatú, pedig aranyos, kreatív bácsinak tűnik a videói alapján. Ő legalább fektet energiát a tartalomgyártásba és nem az unalmas életéről vloggerkedik, meg posztol, mint sok más "nagy" youtuber. Én feliratkoztam rá, elvileg tavasztól új videókat fog csinálni. Szerintem egyértelmű, hogy szórakoztatásból csinálja ezeket, azoknak, akiket érdekel a mitológia evolúciója és nem szárazon akarnak róla tanulni. A videókból egyértelmű, hogy a környezetet, a forgatás helyszínét sem véletlenül választja ki, mind az erdő olyan "misztikus" részei, amik beindítják bárki fantáziáját.
2021. márc. 9. 00:16
9/13 anonim válasza:
Ha jól értem, nem tudták lenyomozni ki az aki a CGI animációkat csinálja. Egyébként egyértelműen CGI ( kicsit hozzá tesz a misztikumhoz hogy a csávó hirtelen abba hagyta egy időre) Én elhiszem hogy hisz abban amit csinál. A videói meg... oly mindegy.
2021. márc. 9. 00:42
10/13 anonim válasza:
Nem kizárt hogy valóbban lát ott szellemi energiákat, amiket CGI-vel kompenzál felénk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!