Hogy lehet egy halottat érezni a házban?
Figyelt kérdés
Mamám mesélte, hogy amikor meghalt az anyósa, együtt laktak és a halála után érezte a házban a jelenlétét. Ez milyen érzés?2021. márc. 6. 23:41
1/9 anonim válasza:
Lehet érezni, előbb-utóbb a szagról.
2/9 anonim válasza:
Hát igen a szag sajnos elég erős tud lenni egy idő után
3/9 A kérdező kommentje:
"Hát igen a szag sajnos elég erős tud lenni egy idő után"
Miért?
2021. márc. 7. 00:57
5/9 anonim válasza:
Nekem a gyerekem apja,akit már 10 éve nem láttunk meghalt,de 8 hónapig nem tudtunk róla.
A gyerekünk akkor 13 éves volt.Fél éven keresztül állandóan láttunk egy árnyat menni a lakásban és mintha valaki a szobában dohányozna,nagyon erős cigiszag volt hol itt,hol ott egy ponton.Mi nem dohányoztunk soha ezt hozzáteszem,de a B. láncdohányos volt.Először azt hittem hallucinálok,de kiderült a gyerekem is ugyanott,ugyanakkor ugyanezt érzékeli.
Mikor megtudtuk volt nagy sírás így is,de minden megszűnt,tovább tudott menni.
Még annyi volt,hogy mikor kiderült,hogy meghalt,álmodtam vele,álmomban találkoztunk a Moszkva téren hozta a bőrőndjét,mutatta mi van benne...
6/9 anonim válasza:
Volt egy fiú akivel beszélgettünk és összejövőben voltunk. Le is feküdtünk előtte. Rá pár napra ismeretlen okokból öngyilkos lett. Napokig éreztem az illatát a kezeimen. Nagyon ijesztő volt.
7/9 anonim válasza:
Naah a halott idézés, az a világegyetem egyik legveszélyesebb dolga, talán a démonidézésnél is veszélyesebb.
8/9 anonim válasza:
Olyan érzés, mint amikor érzed, hogy valaki néz. És tényleg.
9/9 anonim válasza:
Nálam sem házban sem pedig a lakásban (emeletesben élek) nem halt meg senki, mégis egyik éjjel furcsa, ismeretlen női parfüm illata csapkodta az orromat, és a hideg is 1-2 másodperces időközönként. Gondoltam, lehet egy olyan lélek, aki nem fogta még fel a halálát és eltévedt. 5 perc múlva a hidegnek és az illatnak nyoma sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!