Gonosznak számítok ha hiszek a Sátánban és a démonokban?
Istenhivő vagyok és semmiképp nem kerülnék a pokolba de mindkettőben hiszek
És légyszi ne olyan válaszokat hogy mentálisan sérült vagyok és drogozom meg iszok
Mert NEM!
Talán nem a legtalálóbb szó hogy "hiszem" a poklot. Inkább elfogadjuk a létezését, sokan nem fogadják el, amiben jó szándék van, hiszen a hítnek teremtő ereje is van, ne mi teremtsünk azt.
Ezért leginkább elfogadjuk létezését és tartunk, tartózkodunk tőle, hogy cselekedeteinkkel ne éltessük azt a tűzet a dűhhel, a káros szenvedéllyekkel és megannyi ártással, bántó szándékkal. Mert mindezek tartják fenn a pokol tűzét.
Olvastam jó válaszokat és valóban tisztázni kell, hogy mit értesz az alatt hogy hiszel a sátánban és a démonokban!
Ugyanis telejesen mást jelent az, ha tudod és tudomásul veszed és meg vagy győződve a létezésükről!
Nyílván, ha valakinek hite van Istenben, hite van Jézusban annak tudomásul kell vennie azt a tényt is, hogy létezik az is aki ember gyülőlő és ember gyilkos volt kezdettől fogva! Ám a hit megfogalmazása és értelemezése megint mást jelent. Gyakorlatilag az odaszánást és elkötelezettséget, hűséget és a bizalmat jelenti! Te kinek adtad azt, Istennek, Jézusnak vagy a sátánnak, démonnak????
Ugye, hogy így már más megvilágításba került a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!