Előfordulhat, hgoy a légtisztító reagál a szellemekre?
Nemrég vettünk egy légtisztító-párásító masinát ami kijelzi a szállópor koncentrációt és annak függvényében dolgozik. Tehát ha sok a por, felpörög.
Ha kinyitjuk az ablakot vagy porszívózunk vagy kirázunk egy pokrócot/szőnyeget, mindig jelez, hogy megnőtt a szállópor és felpörög.
Viszont előfordul, hogy ülök egyedül itthon, dolgozgatok, a gép csendesen duruzsol a sarokban, és egyszercsak egyik pillanatról a másikra felpörög és elég magas értékeket mutat, pedig semmi nem mozdult a lakásban, nem volt semmiféle légmozgás.
Lehet, hgoy valami olyasmi mozgott el az érzékelők előtt, amit én nem érzékelhetek?
Illetve ha én sétálok el az érzékelő előtt, nem történik semmi, de ha a párom megy el mellette, rendre felpörög. Nem, nem hord koszosabb ruhákat mint én:D
Szóval mitől lehetnek ezek a jelenségek? Azt tudjuk, hogy a gépek néha érzékelnek olyan lényeket, amiket az emberek nem, vagy csak a kisgyerekek..
Szerinted mi a valószínűbb:
1. Itt rohangálnak körülöttünk a szellemek, kísértetek, mumusok, jól láthatóan kapcsolgatják az elektronikai eszközöket, de ennek ellenére soha senki nem írta le vagy kutatta ezt a jelenséget, a tudósok dafke nem vesznek róla tudomást és kész.
2. Az eszközöd szarul van bekalibrálva, és magától bekapcsolgat.
Hmm, vajon melyik lehet? Hű, de nehéz kérdés...
3as, valamit félreolvashattál..
Nem bekapcsol magától. Alapjáraton is ment, csak mivel alacsony a szállópor (mondjuk 8-10), ezért csak minimálon duruzsol. Aztán egyszercsak felkapcsol magasabb fokozatba, mert azt állítja, hogy nagyon megnőtt a szállópor, pedig a legnagyobb mozgás a szobában az volt, hogy a géptől 3-4 méterre kattintottam egyet.
Azt, hogy rosszul lenne bekalibrálva, azt kétlem, elég pöpec kis gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!