Most akkor vámpír vagyok?
A lényeg az, hogy már évek óta küzdök a vérszomjjal. Mostanában féken tartom magam, egész nap alszom (mármint nappal), éjjel meg internetezek. A napfényt kerülöm, mert elgyengít.
Voltam orvosnál, nem vagyok skizofrén, nem drogozom és nem szeretem a twilightot.
A trollok is éjszakai előlények :D
Tudod, buta kérdés...
Valószínűleg a távoktatás alatt felborult az életmódod. Oly módon, hogy egyre később feküdtél le éjjel, hajnalban még a végére végig fent voltál, így nappal tudtál aludni és ezt a szervezeted megszokta. Ezt könnyen lehet orvosolni. Én is voltam már így. Kezdj el minnél előbb lefeküdni aludni, vagy legalább is próbálj meg. Ha nem egyből de 2 - 3 próbálkozás után menni fog. És így tovább, míg helyre nem áll...
(amúgy ennyi erővel én ex vérfarkas/vámpír vagyok)
#9.
És ha az exed ugyanilyen lett volna, akkor egy exvérfarkas/vámpír lennél, akinek exvérfarkas/vámpír exe van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!