Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a szellemes videó igaz lehet?

Ez a szellemes videó igaz lehet?

Figyelt kérdés

nézd végig a videót mielött hozzászólsz!

szerintem nem kamu!

http://www.youtube.com/watch?v=YXcKqTX4YD0

2010. aug. 15. 17:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
17:59-es ez a videó is csak kamu!!!
2010. aug. 26. 12:35
 22/33 anonim ***** válasza:
Ez nagyon ijesztő videó, amit az egyik válaszadó belinkelt. Én Pécsett élek, most nem merek az kimenni az utcára sem!!!
2010. aug. 26. 19:29
 23/33 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok.

Mivel privátban nem tudok válaszolni annak aki írt nekem egy kedves megnyugtató email-t, ezért elnézést, hogy itt teszem meg.

Nagyon köszönöm, de én csak vicceltem, és tényleg, őszintén nem hittem el, hogy a videó igaz lehet, egy pillanatig sem. Ezentúl is bátran kimegyek az utcára, de azért tényleg aranyos vagy:)

2010. aug. 27. 20:33
 24/33 anonim ***** válasza:
oké, én irtam neked priviben:) csak szólni akartam:)szivi
2010. aug. 28. 16:05
 25/33 anonim ***** válasza:

Én meg a másik szellemes vidis vagyok. Én is csak poénkodni akartam de látom nem jött be. XD

A legjobb hogy az enyémben kilátszik a pasas cipője.

2010. szept. 3. 18:59
 26/33 A kérdező kommentje:
Természetfeletti lények kategóriába csináltam egy másik paródia kérdést is de az se eset le az embereknek! -_-
2010. szept. 4. 12:10
 27/33 anonim ***** válasza:

18:59es vagyok. Igen mert Ők komolyan hisznek abban hogy vannak szellemek. Felőlem hihetnek. Amíg engem meg nem látogat egy szellem és azt nem mondja: "Na sz*optad mert létezek és most levágom a fejed! Gihhááá" addig nem hiszek bennük. XD

Remélem nincs harag a másik vidi miatt, próbáltam szépen "eladni" a poént, de úgy látszik gyakorolnom kell még. XD

2010. szept. 6. 19:24
 28/33 anonim ***** válasza:
ez gyenge nem látod a lepedőt,ja és a szellemek mindig átlátszók a videókon
2010. nov. 7. 17:08
 29/33 A kérdező kommentje:

Ember ha visszaolvasnád a hozzászólásokat észrevennéd hogy az első perctől kezdve viccnek szántam tudom hogy az nem egy szellem!!!!

!!!FAIL!!!

2010. nov. 8. 09:44
 30/33 anonim ***** válasza:

elég aggasztó!

most lett bebizonyítva e vidivel h szellemek igenis léteznek!

2011. márc. 27. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!