Ez a szellemes videó igaz lehet?
nézd végig a videót mielött hozzászólsz!
szerintem nem kamu!
http://www.youtube.com/watch?v=YXcKqTX4YD0
Utolsó válaszoló vagyok.
Mivel privátban nem tudok válaszolni annak aki írt nekem egy kedves megnyugtató email-t, ezért elnézést, hogy itt teszem meg.
Nagyon köszönöm, de én csak vicceltem, és tényleg, őszintén nem hittem el, hogy a videó igaz lehet, egy pillanatig sem. Ezentúl is bátran kimegyek az utcára, de azért tényleg aranyos vagy:)
Én meg a másik szellemes vidis vagyok. Én is csak poénkodni akartam de látom nem jött be. XD
A legjobb hogy az enyémben kilátszik a pasas cipője.
18:59es vagyok. Igen mert Ők komolyan hisznek abban hogy vannak szellemek. Felőlem hihetnek. Amíg engem meg nem látogat egy szellem és azt nem mondja: "Na sz*optad mert létezek és most levágom a fejed! Gihhááá" addig nem hiszek bennük. XD
Remélem nincs harag a másik vidi miatt, próbáltam szépen "eladni" a poént, de úgy látszik gyakorolnom kell még. XD
Ember ha visszaolvasnád a hozzászólásokat észrevennéd hogy az első perctől kezdve viccnek szántam tudom hogy az nem egy szellem!!!!
!!!FAIL!!!
elég aggasztó!
most lett bebizonyítva e vidivel h szellemek igenis léteznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!