Vannak fény lények, pontosan mik is ők: szellemek, fénygömbök, angyalok, nimfák, tündérek vagy démonok?
A közeli erdő fele sétáltunk párommal csillagokat nézni, de nem mentünk be, csak az úton sétálgattunk, nevetgéltünk, igazán meghitt pillanat volt. Amikor az erdőben fénygömböket láttunk, nem voltak sokan, maximum 10-en és mozogtak, volt amelyik gyorsan, volt amelyik csak lebegett, láttuk a fatörzseket (ahogy a gömbök minden irányba világítottak, nem lehetett zseblámpa, habár logikusan mi is először azt hittük, h valakik szórakoznak). A fények kb 3 méterre, közel voltak ezért elindultam de “elszéledtek” sehol senki nem volt, utána a telefon lámpájával szétnéztünk.
Ez 2-szer fordult elő velünk, ezután késő délután-sötétedés körül amikor öcsémmel voltunk oda, ő is látta, de nem félt, akkor nem mentünk oda, csak megálltunk egy pillanatra, tiszteletünket tettük és mentünk az úton haza.
Mik ezek a mik?
"szellemek, fénygömbök, angyalok, nimfák, tündérek vagy démonok?"
Mind igaz!
-Han Solo StarWasr7
Egyébként simán lehetet szentjánosbogár nem ?
Egyébként a Szegedi boszorkányszigeten látni furcsaságokat nem ott voltatok ? :D
6., nem ott, de nem messze!
Hallottál már mástol is ilyesmiről?
Én is találkoztam fénygömbökkel, azaz gömbvillámokkal.
Intelligenciát is feltételezhetünk, de akár valami egészen más asztrál síkot is a mozgásukat tekintve.
Olyan, mint egy kaptàr, összesűrűsödtek a bejárati ajtònál és a tömegsűrítés után pedig A kivált B-re majd C - re.
Kapcsolatot próbáltak létesíteni.
B a szekrényemhez a 2. fiòkhoz jutott, könnyen lehet, hogy irányítás alatt volt.
C összement egy kismacska méretűre a vele párhuzamon a gardrób lába és szőnyeg találkozásánál., majd A egy felnőtt emberi fejmagasságon "közlekedett"... Eltűnésük mindig egy fizikai kisüléshez köthető, mindemellett kivonja az oxigént a tartòzkodádi helyén. Vákumba csalni őket egy igen más feladat, sajnos erről kevés az elérhető anyag.
Ez 2013.
2014 nyara egy orbitális gömbvillám a kert végén, akár egy portál, t~12 secundum, hirtelen jött, és összetört alattam a szék ijedtemben, mozdulni nem tudtam.
Kb egy van nagyságú volt. Hogy milyen hosszú azt nem tudom, de villogó fények jobbròl balra előzték meg az égbolton ezt a természeti jelenséget. Írjon privátban az, aki hasonlót tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!