Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan szûletnek az elementálok?

Angel3000 kérdése:

Hogyan szûletnek az elementálok?

Figyelt kérdés
Èletcilusuk mihez kötödik?

#energia #asztrális test #emberi tudat #Angyali rend #Èteri test #Èletre kelnek
2020. dec. 29. 01:11
1 2
 11/14 Grimfox ***** válasza:
27%
Ugyanitt idézhetsz koboldot, szatírt, csalándarazsat, és óriási imádkozó sáskákat.
2020. dec. 30. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
14%
Elég szomorú, hogy előbb a spirituális emberek pontozták le egymás válaszait, végül megérkeztek a szkeptikusok (akiknek egyébként halvány lila fingjuk sincs a témáról), ideböffentettek néhány ostoba választ, hogy nevethessenek a saját butaságukon. "Kölcsönkenyér visszajár" alapon végül ők is lenullázódtak! :))
2020. dec. 31. 07:43
 13/14 Grimfox ***** válasza:
48%
Ennél a kérdésnél akár komoly választ adtál, akár nem, lepontoztak, szóval szerintem mindegy. Ezen felül pedig egy Heroes of Might and Magic IV. referenciára nehéz nem ráharapni, ha az egyik kedvenc játékod már vagy 10 éve. A komoly válaszomat lepontozták, a komolytalant lepontozták, szerintem mindegy mit írok, le lesz pontozva. Ha ez zavarna, már nem írnék ehhez a kérdéshez. Legalább te elmondhatod, téged nem pontoztak le.
2020. dec. 31. 08:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Grimfox, teljes mértékben igazat adok neked!

Egyébként, a Heroes nekem is nagy kedvencem, bár én inkább a harmadik rész játékmenetében merültem el, anno... :)

2021. jan. 1. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!