Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ebből lehet baj? Vagycsak...

Ebből lehet baj? Vagycsak valami ganyé?

Figyelt kérdés
Már kb egy hónapja hallom hogy mászkál valaki odalenn holott tök egyedül lakok és mindíg lemegyek de nincs senki aztán tegnap eltört egy tányér ami a szekrényben volt én lementem és jól összeszidtam a szellemet vagy akármi volt nem hiszek benne de ha tényleg az lehet valami bajom?
2010. aug. 12. 23:56
1 2
 1/11 Neménvagyokaz ***** válasza:
51%
Nos, ha van ott valami de nem foglalkozol vele akkor nem igazán lehet bajod. Lehet keres valamit, vagy a tudtodra akar adni valamit.
2010. aug. 13. 01:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Bocs, de ezen jót derültem "lementem és jól összeszidtam a szellemet", ez nagyon aranyos:D

De most komolyan, nem hiszem, hogy megharagudott volna, azért mert leszidtad, végül is, a te otthonod, ő a betolakodó, bár lehet, hogy régebben ott lakott, esetleg ott halt meg, és úgy érzi, hogy te vagy a betolakodó. Nézz utána, hogy nem halt e meg valaki ott, nehogy úgy járj, mint a Másvilág c. filmben.

2010. aug. 13. 12:23
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem macska, vagy egyéb kisállat :)
2010. aug. 13. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hat nem tom de ha 1 szellem eltort volna valamit a hazamban nem lett volna annyi batorsagom h leszidjam XD.

Na szval ha meg csinal ehez hasonlo dolgokat ,es batoragod van ahoz h megkerdez tole valamit akkor kerdezd meg miert nem hagy beken teged vagy mit keres.

Vagy hivj szellemirtokat csak akkor nehogy megharagudjon a szellem es nehogy megszaljon mert azt nem kivanom senkinekse ,mondjuk nem szalt meg engem semmmifele szellem se csak hallotam h ilyen is van :SS

2010. aug. 13. 15:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Még mindíg ez van
2010. aug. 14. 00:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy fizesse ki a tányért, és a továbbiakban moderálja magát, különben repül a házból! :P
2010. aug. 14. 11:41
 7/11 A kérdező kommentje:
vagy dolgozza le az árát pl mosogasson főzzön takarítson akor még tányért is törhet
2010. aug. 14. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Egér volt, hívj rágcsálóirtót, hogy vizsgálja át a házat egér után valószínűleg lesz találat.
2010. aug. 14. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
a kelta házi tündéreknek ki szoktak rakni egy tányérnyi tejet és egy kis kenyeret, aztán azok rendben tartják a lakást :)
2010. aug. 15. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincsenek nagy igényeik azoknak a házi tündéreknek. :P
2010. aug. 17. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!