Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A macskám idegesen, fújtatva...

A macskám idegesen, fújtatva áll mellettem! Szellem volt a lakásomba?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam mintha becsukták volná a lakásajtót. Utána a macskám elém állt fújt ideges volt és a feneke hozzám ért mintha védelmezne és a farka vastag volt. Én körülnéztem és senkit nem káttam + az ajtó kulccsal zárva volt. Ez a jelenség nem egyszer fordult elő. Később szelleműző füstölővel és fehér csertyával mentem át a lakáson. Azóta nincs ilyen viselkedés és hang. Vajon tényleg szellem volt? Mi ez? Nem hiszek benne, de mégis ez érdekes!

2020. dec. 22. 14:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mesélj
2020. dec. 22. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Az én macskám is szokott fújni, sőt morogni is a bejárati ajtónál, ha idegen közlekedik a lépcsőházban vagy áll meg az ajtónk előtt. Még mielőtt felérne a lépcsőn a macska már jelez. Nem is szereti az előszobát, mert az a lépcsőházra nyílik, onnan hall, érez mindenféle idegen dolgokat is, ami nem tetszik neki. Sokszor csak néz kifelé az előszobába és idegesen rángatja a farkát, inkább ki se megy. Nem hinném, hogy szellem, de biztos több mindent hall, több mindent kiszagol mint az ember.Lehet valaki arra járt esetleg ólálkodott a házad körül, aki nem tetszett neki.
2020. dec. 22. 18:34
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

#12: nem hinném, hogy szellem

Micsoda bölcs gondolat. :) A többi tök korrekt.

2020. dec. 22. 18:39
 14/17 Angel3000 ***** válasza:
23%
Szia! Lehetsèges, hogy a macska látja is a szellemet!
2020. dec. 25. 00:39
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

12 jól írta.

Tudtad, hogy a macska egy focipálya nagyságú területen meghallja, egy egér motoszkálását?

Nagyon élesek az érzékeik,elvégre egy ragadozó állat.

2020. dec. 25. 23:53
 16/17 anonim ***** válasza:
És annyiból is értelmesebbek a macskák, hogy nem képzelődnek.
2020. dec. 27. 21:34
 17/17 anonim ***** válasza:
megyek megkeresem a szellemet és elkapom, ghost busters!
2020. dec. 30. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!