Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A macskám idegesen, fújtatva...

A macskám idegesen, fújtatva áll mellettem! Szellem volt a lakásomba?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam mintha becsukták volná a lakásajtót. Utána a macskám elém állt fújt ideges volt és a feneke hozzám ért mintha védelmezne és a farka vastag volt. Én körülnéztem és senkit nem káttam + az ajtó kulccsal zárva volt. Ez a jelenség nem egyszer fordult elő. Később szelleműző füstölővel és fehér csertyával mentem át a lakáson. Azóta nincs ilyen viselkedés és hang. Vajon tényleg szellem volt? Mi ez? Nem hiszek benne, de mégis ez érdekes!

2020. dec. 22. 14:47
A kérdező szavazást indított:
Hiszek a szellemekben
Hiszek a szellemekbenés kapcsolatban is álltam velük
Nem hiszek a szellemekben
29 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Te majd gondolom szavazni is elmész 2022-ben sajnos.
2020. dec. 22. 15:26
 2/17 anonim ***** válasza:
60%

Vegyük sorra.

- Úgy hallottad, mint ha becsukták volna a lakásajtót, de az kulccsal zárva volt. Ezek szerint nem azt hallottad, hogy a lakásajtó becsukódott.

- A macskával kapcsolatos dolgoknak sok oka lehet, erre nehéz lenne magyarázatot adni, de nyilván valamitől megijedt a macska, talán ugyanattól a hangtól, amitől te. Lehet, hogy kint az utcán leesett egy deszka valahonnan, vagy bármi hasonló, amitől megijedhetett a macska.

- Körül néztél és senkit nem láttál. Mivel gondolom egyedül voltál, igaz?

- Szelleműző füstölővel és gyertyával átmentél a lakáson, és akkor nem adott olyan hangot semmi a környéken, amit ajtócsukódásnak véltél, meg azóta sem. Hát, ez szép eredmény, azt jelenti, hogy talán nem vagy menthetetlen. Természetesen a gyertyának meg a füstölőnek semmi köze ehhez.

- Ha nem hiszel a szellemekben, hogy juthat eszedbe az, amit leírtál?

És csak egy kérdés, a további javaslatok miatt. Elmúltál 12 éves? Ha igen, akkor nem ártana egy pszichológust felkeresni.

2020. dec. 22. 15:56
 3/17 anonim ***** válasza:
27%
#1 nekem is mindig ez jut eszembe először az ilyesféle kérdések láttán :D
2020. dec. 22. 15:57
 4/17 anonim ***** válasza:
33%
Vagy lábat kéne mosni.
2020. dec. 22. 15:59
 5/17 anonim ***** válasza:
11%
Persze tényleg nem tudhatjuk, hogy gyerek vagy felnőtt a kérdező. A gyerekek paráznak sok mindentől, meg élénk a fantáziájuk. Akkor aggasztó a helyzet, ha felnőtt a kérdező.
2020. dec. 22. 15:59
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem paráztam. Csak ez történt 31/f vagyok. Nem vagyok félős. Megnéztem az ajtónál hogy megjött e a párom. Visszamentem és a mcska tiszta ideg. Többszöri macskailyedelem után rákerestem csak úgy. Azt írták hogy a macska a szellemkapu őre. Így kezdett el foglalkoztatni. De mióta átmentem a lakáson a gyertya füstölő kombóval semmi nincs. Eut soha nem tudom meg mi lehetett. Gondoltam feteszem ide
2020. dec. 22. 16:13
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Aha, és a lakásajtód a szellemkapu, a macska meg azt őrzi. Értem. Te pedig nem hiszel benne, csak leírtad ezt. Jó. Huh.
2020. dec. 22. 16:15
 8/17 A kérdező kommentje:
Tudom röhejes de valahogy sikerült összeraknom 😂😂😂
2020. dec. 22. 16:17
 9/17 A kérdező kommentje:

7-es azóta sem tudom abbahagyni a röhögést! Heheheh

Lehet valami szellem csikizi a hasam😟

Hehehe😂😂😂😂

2020. dec. 22. 16:26
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

Én hiszek bennük

Van rá okom

2020. dec. 22. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!