Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vékony ,rekedtes hang . Mi ez?

Vékony ,rekedtes hang . Mi ez?

Figyelt kérdés
30 év után újra hallottam de most nem mondott semmit csak belekezdett volna de felugrottam és elhallgatott. Tegnap éjszaka történt. Mi ez?szürke , démon ,szellem?

2020. dec. 22. 00:25
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Andalúziai ufó démon
2020. dec. 22. 00:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Lidérc...
2020. dec. 22. 00:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Komoly kérdésnek szántam.
2020. dec. 22. 00:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Hol halottad?

Mikor halottad?

Hogy hogy csak 30 éve történt ilyen, és miért volt ilyen fontos az életedben, hogy megjegyezted?

Esetleg emlékszel mit mondott régen?

Részleteket

2020. dec. 22. 06:51
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

nekem asztmám volt, ha befulladtam, akkor vékony sípító hanggal is lehetett beszélni. Azaz nem a hangszállakkal, hanem a zörgő tüdővel. Mint a Nazgûlok, csak értelmes nyelven. ha a családban vagy neked van hasonló az lehet.

Beszélhetsz álmodban. az néha torzul.

Tudtommal én nem teszem de unokatesóm gyakran bele-beleszólt az éjjeli beszélgetésekbe miután kidőlt.

Apám meg felébredt a saját horkolására....

összegezve, simán előfordulhat, hogy az a "misztikus" hang, nem más mint amit te adtál ki, amire kivételesen felébredtél, pont mint 30 évvel ezelőtt... Bár nem feltétlen asztma, száraztorok is lehet. csak nekem az ugrott be először. :)

vannak appok amivel felveheted az éjjeli zajokat, valamint a családtagok, albi/koli/lakó társak is el tudják mondani ha morgolódsz, beszélsz vagy csikorgatod a fogad álmodban...

2020. dec. 22. 08:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne, írd le részletesen légyszi!
2020. dec. 22. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem is

De nem tudok sokat kivenni hogy 30 év után ujra

Nem tudjuk mi volt akkor

Mit mondott

2020. dec. 23. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:

A szellemek legtöbbször tisztán beszélnek.

Szürkés csámcsogóan.

Démonok vibrálósan.

Rekedtek....na azt nem tudom.

2020. dec. 24. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!