Vékony ,rekedtes hang . Mi ez?
Hol halottad?
Mikor halottad?
Hogy hogy csak 30 éve történt ilyen, és miért volt ilyen fontos az életedben, hogy megjegyezted?
Esetleg emlékszel mit mondott régen?
Részleteket
nekem asztmám volt, ha befulladtam, akkor vékony sípító hanggal is lehetett beszélni. Azaz nem a hangszállakkal, hanem a zörgő tüdővel. Mint a Nazgûlok, csak értelmes nyelven. ha a családban vagy neked van hasonló az lehet.
Beszélhetsz álmodban. az néha torzul.
Tudtommal én nem teszem de unokatesóm gyakran bele-beleszólt az éjjeli beszélgetésekbe miután kidőlt.
Apám meg felébredt a saját horkolására....
összegezve, simán előfordulhat, hogy az a "misztikus" hang, nem más mint amit te adtál ki, amire kivételesen felébredtél, pont mint 30 évvel ezelőtt... Bár nem feltétlen asztma, száraztorok is lehet. csak nekem az ugrott be először. :)
vannak appok amivel felveheted az éjjeli zajokat, valamint a családtagok, albi/koli/lakó társak is el tudják mondani ha morgolódsz, beszélsz vagy csikorgatod a fogad álmodban...
Engem is
De nem tudok sokat kivenni hogy 30 év után ujra
Nem tudjuk mi volt akkor
Mit mondott
A szellemek legtöbbször tisztán beszélnek.
Szürkés csámcsogóan.
Démonok vibrálósan.
Rekedtek....na azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!