Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A macskámat láthattam ?

A macskámat láthattam ?

Figyelt kérdés

Szóval ez egy régebbi eset de éppen ma olvastam egy paranormális sztorit amiben azt irják hogy a halott macskájukat látták elfutni

Úgy pár éve halt meg a kiscicánk,beteg volt és már nem tudtuk megmenteni

Másnapra suliba menet az úton egy pontosan ugyanolyan macskát láttam,ugyanolyan vékony,pici test és az a foltos szőrzet,és ugyanazok a beteg szemek

Vajon ő volt ott akkor?

Nem csak én láttam,de pontosan ugyanúgy nézett ki mint a mi cicánk

#Szellem macska
2020. dec. 14. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban véletlen lehetett. Reméljük a túlvilágon már nem olyan beteg szemű kiscica, hanem már egy boldog macska lélek.
2020. dec. 14. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Nem. Ugyanis a macskák is - más lényekhez hasonlóan -, ha meghalnak, leáll a szívük, a keringésük, nem jut az agyuk sem vérhez, oxigénhez. Ezt nevezik biológiai értelemben halálnak. Aztán jön a lebomlás folyamata. Na most onnantól kezdve, hogy meghalt, és leállt az agyműködése, értelemszerűen nem tud többé felkelni, hogy szaladgáljon az utcán. Ez azért belátható, ugye? És nem, nem támadnak fel, akkor sem, ha az UFÓ magazinban vagy valami hasonló helyen írtak valami baromságot, ami szembemegy ezzel.
2020. dec. 14. 17:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam szellemként jött vissza...
2020. dec. 14. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
Értelmes kérdésed nem volt?
2020. dec. 15. 06:46
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Ja, hogy szellemként. Értem. De hát akkor meg fehér lepedő lett volna rajta, és lebeg. Nem?
2020. dec. 15. 08:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem irtam oda de nem olyan válaszokat vártam volna akik nem hisznek a szellemekben

Nem a "lepedő" szellemekben hiszek hanem abban hogy a lelkek ténykeg visszajönnek

(Nyilván nem fehér lepedőként)

2020. dec. 15. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem trollkodni akarok, elnézést. De szerinted a szellem az látható? Hogyan fogalmaznád meg, hogy mi a szellem?

---

Amikor valakire azt mondják, hogy szellemes, az körülbelül azt jelenti, hogy humoros, de egyedien. Vagyis az illetőnek van stílusa, személyisége. Természetesen mindenkinek van személyisége, amivel nyomot hagy másokban. Ahogy a fejedben és a szívesben élnek a szeretteid, barátaid, akárki - az az ő szellemük. Ha meghalunk, ez marad utánunk. Az emlékek másokban, amit mondtunk nekik, amit tanultak tőlünk, ahogy éreznek irántunk - a hatás, amit tettünk rájuk. Ez a szellem, barátom. Ezek nem járkálnak köztünk, ezek nem ijesztgetnek, nem lebegtetik a függönyt, mert fizikailag nincsenek. Ennél fogva nem is láthatóak, és tulajdonképpen egyáltalán nem is léteznek. Mégis a fejünkben, a gondolatainkban ott vannak - ettől olyan misztikus ez az egész.

2020. dec. 15. 10:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyébként - tényleg nem bántásból -, csak mivel értelmesen válaszoltál, megkérdeznélek, mert érdekel a válaszod. Azt írtad, hogy olyanoktól vársz választ, akik hisznek a szellemekben. Ez nem önbecsapás? Hiszen így, ha nem is konkrétan leírva, de olyan válaszokat vársz, amik alátámasztanak téged. Ha csak olyanok válaszolnak, akik azt írják, hogy igen, az lehetett a macskád szelleme, azzal előrébb jutsz?

Ez ugyanolyan, mint ha én megkérdezném az ismerőseimet, hogy szerintük szép vagyok-e, de azt kérném, hogy csak azok válaszoljanak, akik szerint szép vagyok.

Mondjuk kérdés, hogy hinni akarsz, vagy a valóságra vagy kíváncsi. Mert ez a kettő sokaknál mást jelent. Te hogy vagy ezzel?

2020. dec. 15. 10:47
 9/9 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Minden megeshet! Minden jót!
2020. dec. 16. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!