Mi az az angyalsimogatás és hogy tudom megcsinálni?
Figyelt kérdés
És honnan tudom, hogy ki az az angyal aki mellettem van? Hogyan tudom magam mellé hívni, vagy kommunikálni vele?2020. nov. 24. 22:10
1/7 anonim válasza:
Biztos olyasmi lehet, mint a migránssimogatás.
2/7 anonim válasza:
Ha bejön az ablakon a angyalka akkor elkapod hogy ne szökjön meg és simogatod a fejét meg a fülét és akkor néha dorombol ha barátságos angyal.
3/7 anonim válasza:
2-es: én a szomszéd macskával szoktam ezt, az is mindig bejön az ablakon (mondjuk most hidegben nem, mert nincs nyitva az ablak), aztán néha dorombol.
Lehet, hogy a szomszéd macska egy angyal???
4/7 anonim válasza:
Gyújts gyertyát majd várd az eljövetelét. Figyeld a lángot. Majd köszöntsd. Kérd meg, hogy válaszoljon a láng segítségével. Eldöntendő kérdéseket tegyél fel neki. Igen vagy nem. Ha igen, jelezze a lánggal, ha nem akkor ne tegyen semmit. Majd köszönd meg. És fújd el a gyertyát.
5/7 anonim válasza:
Vonaton/buszon/villamoson odamész egy ismeretlen, jóképű, neked tetsző leányzóhoz, és "te egy angyal vagy" szöveg eleresztése után megsimogatod őt elől, hátul.
6/7 A kérdező kommentje:
Poénos, de én a fiúkat szeretem :D
Nőnemű vagyok szintén :D
2020. nov. 30. 08:02
7/7 anonim válasza:
Nickedből nem derült ki, de ugyanezt megteheted fiúval is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!