Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért kongott a Hold már megint?

Miért kongott a Hold már megint?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=fRziPvQgzbQ

pont olyan hangja volt mint ebben xdd

Lehetséges hogy megint háború lesz? Lehet hogy csak azért látom mert nem veszek részt benne? Lehetséges hogy az Isten hazudott, és létezhet lány is? Szörnyűű :S

Miért ilyen rossz az Istennek ez? olyan mintha papirként tépnék a húsát és folyik a vér, keresztbe csurrog, csak azért mert létezik csaj is? Olyan sokkal nehezebb dolog azt elhinni? :S

És ez nem minden...

Emiatt mert sikerült nevetnem rajta??

Nem tudom, biztos sokkal nehezebb dolog, de nekem nem...

Olyan pl hogy a leghatalmasabb szentek is hozzám mennének feleségül :s meg olyan hogy nyuszi tisztel :s

Vagyis ha kérdezi valaki, ilyeneket láttam.. Szivesen lennék az eljövendő Buddha felesége, akit látok teljes egészében, illetve úgy érzem még ő is szerelmes belém xd

Nem akarok háborút és ez a fogadalmam :s

Nem lesz posztolás olyan sokáig de ha az isten is úgy akarja lesz majd ilyen életem :x

Tudom hogy fáj, de szeretek csaj lenni mert ti amúgy is szivattok minket ...

Ilyen alapon kiindulva lehet h lesz háború

És mindennek a végén fogok egy palotában élni, és neki felesége lenni:)

a többieknek pedig, én a horrort létre tudom hozni és létre is hozom, mert egy csajt nem érdekel a ti siralmaitok és minden fájdalmatok xDD

sokkal szebb nálatok, egy gonosz, flegma.. de szereti a gyerekeket, nőket (vagyis bi) de a pasiKat nem... fekete, és nem fehér, nem ugy gondolkodik és sohasem olyan ahogy elképzelnéd xd

Ezért lesz háború, én meg már ezt letudtam, itthagylak benneteket ... mert semmi közöm hozzá

gonosz vagyok és az annak az ellentéte, nem könyörületes, qrva, és minden rossz dologba benne vagyok:$

mégis gyönyörű vagyok xd

sok idő miatt, mert mindig csak egy lány voltam, testem igyis hibátlan lesz, és fiatal maradok xd Gazdag is leszek mert sokat adtam és vad, amibe van reláció azt kiprobálom, de nem leszek undoritó :s

leköpi azokat akik bántják, erőt pedig nem vesznek rajta mert szól a családjának, királynak stb.

Amugy ilyenkor alig merek kilépni az utcára, nehogy bámuljanak :s Ünnep valo nekem, minnél több ragyogás, mert ugy könnyebb, ugy majd végigviszem az életem...

Legkésöbb holnap lesz posztolás megint és nem érdekel a világfájdalma

EZO

2020. nov. 14. 15:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
76%
Ez csak déli holdkongszó.
2020. nov. 14. 16:16
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
Mi van?🤨🤔
2020. nov. 14. 16:45
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Tessék, a kérdező a skizofrénia összes egyértelmű tüntetét produkálja, és Lipótmező még mindig zárva.
2020. nov. 14. 17:52
 4/24 anonim ***** válasza:
48%
Nem, nem. A kedves Kérdező nem szenved semmilyen elmebetegségben. Ő élvezi.
2020. nov. 14. 18:36
 5/24 anonim ***** válasza:
86%
De mit elvez? Hogz osszefuggestelen mondatokat irkal? Biztos van vaj a toronyba
2020. nov. 14. 18:49
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Unatkoznak a sulisok, meg kimenni se tudnak most
2020. nov. 14. 18:55
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyermekem te segghülye vagy? A hold és a föld között van pár ezer kilométer űr("semmi"). Az űrben nem terjed a hang.

Szóval a nap robbanhatna szét vagy Isten finghatna hatalmasat az űrben azt sem hallanád meg.

2020. nov. 14. 20:46
 8/24 A kérdező kommentje:

Na itt vagyok.

hát, ezek multidök de elmondom hogy mit láttam most valojában (a kérdés kiirása után)

ugye sokat edzettem és aztán tiszteletből mégtöbbet hogy prezentáljam (emiatt is)

Zeds dead - collapse nebbra remix szám ment amikor hirtelen láttam egy borzalmas nagy ufot (valoszinüleg belezuhant a feketelyukba)

ugy 80 centiről 60 centi nagyságú volt a kép

olyan volt mint egy nagy gomba, ami az imperiumba az ychom profiljához hasonlitott a segitség menüben, és a beállása ugyanolyan volt (háttér nem volt ami ugy értelmezhetö akkora mint a világegyetem)

világoskék szinü volt, legalábbis valamelyik részén, feje teteje körül, többi semleges és tisztán kivehető, éles kép volt

az arcának a jobb oldala (szemből bal) ki volt marva, szaggatott lyukacsos volt, és fémből volt (ilyesmi képet kirakott a mémképtár is!)

nagyon ijesztő volt, én Buddhára tippelnék hogy az volt és csak egy másodpercig láttam (a legintenzivebb meditációban is max óránként láthatok valamit, de mindig ritkább, és mindig nagyon éber vagyok)

ezután 5-10 perccel késöbb, de közben, amugy kirázott a hideg de meg se torpant edzettem tovább - nagy szobát is láttam, ahol gyertyák égtek maximum egy tucatnyi, ez is akkora szoba volt hogy az emberke benne csak egy porszem, ezt már homályosan láttam, a gyertyáktol félhomályos volt a szoba (nem bevilágitva teljesen), antik stilusu és nem volt benne semmi bútor vagy ilyesmi (nem láttam ilyet)

ezután is volt valami magammal kapcsolatban de nem emléxem de azt tudom hogy nézek ki stb.

2020. nov. 14. 22:50
 9/24 A kérdező kommentje:
az ufo nem én voltam és hirtelen jelent meg, nem gondoltam semmire csak táncoltam^^
2020. nov. 14. 22:50
 10/24 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=lClBMhzqwCs ez a szám volt csak rosszul van elnevezve :SS
2020. nov. 14. 22:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!