Ha valóban léteznek szellemek, akkor miért nincs nagyon sok belőlük körülöttünk?
Figyelt kérdés
Ha bármi is igaz lenne a szellemészlelésekből, akkor rengeteg szellemnek kellene lennie körülöttünk.
Ha egyvalaki nagymamája/anyja/apja stb. visszajön szellemként, akkor miért nem mindenkié vagy bárkié, akié akar?
Szerintem az lenne a logikus, hogy vagy nagyon sok szellem létezik vagy egy sem.
Kicsit nehezen megfogható ez a téma, remélem érthető, hogy mire célzok ezzel. Reggeli kávé mellett elmélkedem. 😃
2020. nov. 12. 08:31
11/18 MadSeal válasza:
Egy hal az óceán mélyén vajon hisz az elefántokban?
12/18 Grimfox válasza:
Az hagyján, de vajon egy elefánt az óceán mélyén vajon miben hisz? (bocs, muszáj volt)
13/18 anonim válasza:
...és vajon az óceán elhiszi-e, hogy valaki belebaszott egy elefántot?!
14/18 Grimfox válasza:
Szerintem az óceán ennél cifrábbat is látott már. Sok dolog pihen a tenger fenekén, ami teljesen bizonyosan nem oda való.
15/18 anonim válasza:
Mindenhol vannak szellemek, de nem érzékeljük őket, csak a médiumok. Pláza, kórház, mozi, színház, stb. Bárhol!
16/18 anonim válasza:
Szellemek láthatatlanok
És honnan tudod kérdező hogy most nem áll mögötted egy???
Egyébként én ugy hiszek a szellemekben hogy nem volt élményem,de hiszek bennük
17/18 anonim válasza:
Nem csak a szellemek, hanem a démonok is minden hol ott vannak korülöttünk :D
18/18 anonim válasza:
Csak nem minden entitásnak/energiának az az érdke hogy megegye a lelked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!