Szellem lehetett?
Figyelt kérdés
Én szkeptikus próbálok lenni, de annyira átragad rám is ez a hülye felfokozott parázós lelkiállapot. Na jó a sztori az hogy van két garázsunk. Az egyikben apám autója állt egy jó ideig. Apukám már öt éve meghalt. Most nem rég anyám el kezdte használni az autóját, és a másik garázsba áll be vele esténként. Apám garázsában pedig a férjem szokott beállni. Anyám később jött haza mint a férjem, megállt a garázsa előtt, mert azt látta h férjem nem csukta le a másik garázs ajtaját. Ki akart szállni h becsukja. De az ajtó magától lecsukódott. Állítja h ez történt. Bejött a lakásba és mondta h érdekes h magától lecsukódott az ajtó. Férjem meg azt állította h az ajtónak már eleve csukva kellet lennie, mert nem hagyta nyitva. Kiment a kocsihoz h behozza a fedélzeti kamerából a memórikártyát h megnézzük h tényleg lecsukta e. Mert a felvétel csak fél perc után kapcsol ki. És látszott h lecsukta. + utána még 4X bekapcsolt a kamera, aminek csak akkor kéne bekapcsolnia ha lökés éri a kocsit. Csak a vaksötétet vette fel. A 4. felvételen van valami pár másodperces háttér zaj. De remélem csak a technika ördöge szórakozik XD2020. nov. 11. 22:56
11/13 anonim válasza:
Ugye, nem hisztek a szellemekben? Most, a technológiai forradalom küszöbén? Mindent meg tudnak csinálni különböző technikai eszközökkel. Szó szerint mindent. Inkább azzal kéne foglalkozni, ki űz ilyen buta tréfát veletek.
12/13 anonim válasza:
Nem iszok
Nem drogozok
Nem vagyok bolond
Egészséges vagyok
Nem hallucinálok
Nem képzelődöm
És mégis látom ezeket
Trollok? Ehhez mit szóltok?
"Nekem is agyjál amibol szivsz" és társai
13/13 anonim válasza:
Zsálya füstölés segit szellemek ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!