Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi lehet ez?

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éve költöztünk ebbe az albérletbe a párommal. Ez egy családi ház, nincs más a kertben, vagyis nem kertkapcsolatos. Első körben nagyon örültünk, mert eddig a szüleimnél laktunk. Párom heti 6 napot dolgozik, 3tól éjfélig. Ebben az őszi időben elég hamar sötétedik, nem sosem voltam félős. Én itthon dolgozom, egy kisvállalkozást indítottam be. Nem szeretnék felesleges dolgokat írni, csak szerintem ez fontos. Az elején semmit nem tapasztaltam, talán túl nagy volt az öröm, hogy a magunk urai lehetünk. Pár hónap múlva egyszercsak a semmiből kicsapódott a fürdőszoba ajtaja (én bent fürödtem). Ki igyekeztem, eléggé megijedtem. Kicsapódott, majd vissza, egyedül voltam itthon. Aztán kis ideig semmi nem történt megint. Már el is felejtettem. Az elmúlt 2 hónapban eléggé megsűrüsödtek a furcsa dolgok. Szintén fürödtem, tv sem ment kint, rádió sem szólt. Zenét hallgattam fürdés közben telefonról, majd amikor vége lett a számnak, és csendben maradt a telefonom azt hallottam valami eszméletlenül horkol a szobában. Hangfelvételem van róla (egyedül voltam). Ki jöttem a kádból, de semmi, addigra megszűnt. Majd rá pár napra semmit sem láttam, egyszercsak (ne nevess ki) röfögést hallottam az előtérből. Szabályosan, mintha egy malacka röfögött volna. Sajnos nem tudtam felvenni, pedig párszor csinálta. Na itt már égnek állt a hajam, és nagyon vártam haza a páromat. Majd tegnap nappal nagytakarítást tartottam. 3 palackos üveget raktam az előszobába (nálunk az előszoba, és a hálószoba között nincs ajtó, egy nyitott tér van (elég rossz megoldás, de ez van). Szóval az előszoba ablakában 3 üres flakont raktam. El felejtettem, hogy oda raktam, így ott maradt. Este betakarózva (még mindig egyedül) olvasom a könyvemet, majd hallom leesik az egyik palack. Összerezzentem, egyik kutyám oda nézett ahonnan a hang jött. Én nem néztem oda, mert tudtam hogy az esett le ugyanis, ismerem annyira a hangokat, hogy tudom milyen ha leesik egy üres palack. Olvastam tovább. Párom kis idő múlva írt, hogy elindult haza, vegyem ki a zárból a kulcsot. Felugrok az ágyból, az összes villanyt fél kapcsoltam. Mondom akkor vissza rakom a palackot, ha már felálltam. Rongyolok ki, mindhárom palack a helyén az ablakban van. Na, és ott volt elég. Megnéztem az összes helyiségben, hisz tudom mit hallottam, és honnan. Sehol nem esett le semmi nem hogy flakon. Látni igaz semmit nem láttam. Egyik ismerősöm itt volt kb 3 hete, kint cigiztünk, már este volt égett bent a villany. Azt mondta ott egy árny, sőt több is. Az ablakon keresztül látott be. Én megmondom őszintén semmit sem láttam. Most is egyedül vagyok itthon, és eléggé félek már itt lenni.

Köszönöm, ha végig olvastad!

28/N

2020. nov. 11. 22:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az olvasottak alapján fejveszte menekülnék abból a lakásból.
2020. nov. 11. 22:21
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezt érzem én is.. De a párom nem hisz semmi ilyesmiben :( csak így itt hagyni meg nem tudjuk az albérletet :(
2020. nov. 11. 22:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha párod nem érzékel ebből semmit akkor, nagy eséllyel te vagy túlérzékeny, vagy valóban van valamilyen anomália. Az egyik barátom háza ilyen, én nem érzékeltem de ők állítják hogy olyan a házuk mint egy szellem átjáró. Ezzel szerintem nem tudsz mit kezdeni.
2020. nov. 11. 22:34
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk is ez van amikor az alsó szomszéd fingik egyet
2020. nov. 11. 23:10
 5/14 anonim ***** válasza:
4. Kicsapja a fürdõ ajtaját?
2020. nov. 11. 23:14
 6/14 anonim ***** válasza:
Amikor a párod nem dolgozik este és otthon van akkor semmi ilyesmi nem történik soha? A horkolós hangfelvételhez mit szólt?
2020. nov. 11. 23:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet amúgy hogy valamelyik kutya horkolt? Az enyém is szokott, nagyon durván, pedig nem is nyomott orrú és még így is.
2020. nov. 11. 23:47
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen a kutya horkolás nekem is azonnal eszembe jutott. Még ki is szóltam, hogy halkabban aludjon 😅 próbáltam nyugtatni magam. De soha nem hallottam még ilyen hangon horkolni ilyen erősen, és ilyen hangosan, és nagyon. Párom is azt mondta biztos az egyik kutya volt, mikor megmutattam neki. De oké tegyük fel, hogy tényleg az egyik kutyám volt. A többit nem tudom megmagyarázni sajnos semmivel. Már hazaért szerencsére, de csak mosolygott, hogy ne unatkozzak ennyire, mert ő soha semmit nem hallott, vagy tapasztalt itt. Meg hozzá tette, hogy nincs rendrakó szellem, aki leveri a flakont, és vissza is teszi, mert ha lenne felvehetnénk takarítani otthonra 😅 kicsit elvicceli..
2020. nov. 12. 00:18
 9/14 A kérdező kommentje:
Ami még talán kicsit furcsa, hogy a falon van egy nagy ledes óra, ami mutatja azt is, hogy hány fok van a szobában. Este mielőtt alszunk kiszellőztetek mindig, majd becsukom az ablakot. Általában 21 fok van bent nappal, és este is. Senki nem nyúl a konvektorhoz, és párom is alszik már éjszaka, szóval még egy személy lehelli be a szobát, mégis 21 fokról 16 fokra megy le a hőmérséklet. De csak pár napja. Amióta ennyire lemegy a hőfok, azóta mindig felébredek vagy 2x arra, hogy fázom. Jelenleg is 19 fok van bent a normális 21 helyett, de még lejjebb fog menni megint. Ez is kicsit ijesztő. Vagy ennek más oka lehet? 1-2 fok rendben lenne, de 5-6 fokot miért megy le? És reggel 7re, amikor még hideg van kint is (akkor adok a kutyáknak reggelit, és engedem ki őket a dolgukra) visszaáll 21 fokra. Lehet ezt már csak nekem furcsa, de most sem merek aludni.
2020. nov. 12. 01:44
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet hogy valamelyik kutya van megszálva?
2020. nov. 12. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!