Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek sikerült lepaktáln...

Szerintetek sikerült lepaktálnom az ördöggel?

Figyelt kérdés
Az elmúlt időkben sokat foglalkoztam azzal hogyan lehetne az ördöggel lepaktálni mert tök szerencsétlen voltam de megváltozott valami a hetekben. Az emberek észrevesznek, a lányok flörtölnek velem, minden sikerül, de viszont ma mentem az utcán minden jól ment aztán elment mellettem egy kutya és nekem akart támadni, ami igazából furcsa mert eddig nagyon szerettek. Tobb ember is elment a kutya mellett, de csak engem támadott. Honnan tudhatom, hogy ez történt e?

2020. okt. 12. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mi az hogy lepaktálni? És mit csináltál?

Egy kutya meg érzi a rosszat, vagy ami nem normális. Viszont csak egy kutya és azok mindig ugatnak..

2020. okt. 12. 22:59
 2/13 A kérdező kommentje:
De eddig soha nem fordult elő
2020. okt. 12. 23:19
 3/13 anonim ***** válasza:
A kérdéseimre válaszolnál?
2020. okt. 12. 23:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kikupálódtál. Még a kutya is féltékeny rád.
2020. okt. 13. 00:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ja spanok lettetek
2020. okt. 13. 02:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Mi a kérdés?
2020. okt. 13. 04:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem életem során 3 kutya harapott meg (abból 2 saját), egy kakas csípett meg, és egy macska karmolászta össze a képem. Szerintem én vagyok maga az ördög.
2020. okt. 13. 06:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Ok ez egy troll.
2020. okt. 13. 06:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez volt amikor eladtam a lelkemet!!! ÚRISTEN!!!
2020. okt. 13. 07:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Engem pl utál az összes kutya, akkor én egyenesen a sátán vagyok?

Tegyük fel, hogy lehetséges a "lepaktálás", akkor ahhoz először mindenképpen el kellett volna végezned valamit a pajtásoddal, azon kívül, hogy sajnálod magad. Szóval nem, nem paktáltál le vele.

2020. okt. 13. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!