Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg lehet egyezséget...

Tényleg lehet egyezséget kötni demonnal vagy akarmivel hogy sikeressé tegyen engem?

Figyelt kérdés
Ha igen hogyan?

2020. okt. 5. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Egy sötét pincében a földre kell ülnöd törökülésben és éjfélkor kimondani: gyere démi!

A többit már ő elmondja majd.

2020. okt. 6. 07:15
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

ugye tudod, hogy attól még nem lesz egy sétagalopp?

csak a lehetőséget kaphatod meg, hogy élsz e vele vagy sem az rajtad múlik...

A vágyott hatalomért sikerért, tenned is kell. Lélekőrlő lesz de nem adhatod fel, mert akkor az emészt. Még így is vállalnád?

2020. okt. 6. 07:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Engedd el.
2020. okt. 6. 10:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Gaunter O'Dimm-féle "magas rangú" entitásokra gondoltál kedves kérdező? :)
2020. okt. 6. 10:34
 15/17 anonim válasza:
93%

Természetesen van rá lehetőség, viszont, ahogy egy előttem szóló is írta, ennek olyan ára lehet, amit később nagyon megbánnál. Azt szokták mondani, hogy fekete mágiával bármi megvalósítható, mint ahogy az evilági életben is elérhetsz dolgokat csúnya eszközökkel, csak utána nagy árat fizetsz érte. Ha gondolod írj privátban mesélhetek a témáról, mivel több mint 10 éve kutatok a területen, természetesen pont, hogy a fekete mágiák megelőzésével kapcsolatosan.

A hozzánemértő, vicceskedő válaszokkal pedig ne foglalkozz.

2020. okt. 6. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:
4%
Bírom, hogy az ilyen kérdéseknél mindig felbukkannak ezek a fontoskodók, akik elmagyarázzák, hogy mi a módja, meg hogy milyen ára van, meg hogy ők milyen tapasztaltak, miközben minden normális ember tudja, hogy marhaság az egész :D
2020. okt. 6. 13:45
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

Szia tibike!

Fekete mágiával foglalkozom.

Amit tudok magam miatt tanultam meg.

Igazából mit értem el??

35 vagyok már nyugdíjaztam magam.

Hogy mindezt hogy értem el ne kérdezd.

Nyugdíj nem a postás általi nyugdíj hanem amit a vállalkozásaim kitermelnek.

Írhatnék könyvet ezért mit tettem és hogy értem el.

A lényeg áldozatot hoztam tudtam kitől kérjek aki meg adja cserébe amit kértem.

Mindjárt jönne mit értem még el?

Magyarországról eljöttem ott nem láttam továbbfejlődési lehetőséget.

Egyik európai országban élek.

Van egy belvárosi lakásom két parkolóval ahol egy coupe és egy terepjáró áll.Lakást úgy választottam hogy tetőterasza legyen sarki épület legyen az utcában zöld terület vegye körbe...na most ha osztol szorzol jó magyarosan mindjárt láthatod itt szaladgáltak felfelé a nullák euróban...

Hétvégi házam is van ha tele a fejem a nyüzsgéssel elvonulok elmélkedek és időt szentelek a mágia tanulmányozására.

Hétvégente környező országokba járunk hosszú hétvége ahova még szabad menni bár itt külföldön kicsit más mint magyarban nincs lezárás.

Felmerülhet benned mennyi tanulás volt mindez?

kb 10 évet mondanék én is mint egy előttem hozzászoló.

csak én a fekete öncélú mágiát használom és minden olyan képességet ami ezen az úton továbbfejlődésre visz.

Ezt azért írtam hogy lássák az emberek sokmindent ellehet érni mágiával.

Ha majd lesz egy kis pénzed és tudsz utazni magyarból külfdölre bizonyos hold és bolygóegyüttállásnál érdemes felkeresni szent helyek környékét mint pl stonhange angliában ausztrál vörös szikla vagy a tibet fennsíkjai.

Fura embereket találnál ilyen időpontokban ott ha egyszer eltudnál menni.

2020. okt. 6. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!