DarkAngel21 kérdése:
Hisz valaki a természet feletti dolgokban?
Figyelt kérdés
Olyan embereket keresek, akikkel meg tudom beszélni a nem mindennapi tapasztalataim, illetve témát.
Aki esetleg benne van ilyesmiben, mint én, valamilyen formában jelezze :)
21/L
2020. szept. 8. 10:50
2/11 anonim válasza:
Hogy ne lenne a természet mindenek felett áll ha kell toronyházakat tesz földel egyenlővé ha kell patakból folyót csinál .
3/11 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "természet feletti"? A természetnek, mint fogalomnak van valahol egy fizikális helye, és aki/ami felette van, az a természet feletti?
4/11 anonim válasza:
Én hiszek benne gyerekkorom óta történnek para dolgok
6/11 anonim válasza:
nincs természet feletti, a természet áll mindenek felett. ha létezik is az, amit emberek "természet felettinek" hívnak, az is a természet része. bizonyára vannak (még) megmagyarázhatatlan dolgok, de gondolj bele, voltak olyan idők is, amikor a tűzre és a villámra gondolták emberek, hogy természet feletti, aztán idővel felfedeztük, hogy bizony azok is hétköznapi, természetes jelenségek.
7/11 anonim válasza:
Szkeptikus vagyok ilyen dolgokkal kapcsolatban, ugyan akkor nem tagadom a lehetőségét sem.
Örülnék ha elmesélnéd milyen természet feletti élményekben volt részed. Talán van rájuk racionális magyarázat, de fent tartom a lehetőségét annak is, hogy nincs.
8/11 anonim válasza:
Én örülök ha valaki megosztja velem ezeket, és aki gondolja azzal én is megosztom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!