Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Történt már veletek ilyen?

Történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Felraktatok egy kamerát a házatokba és olyat láttatok a felvételen (szellem, árny) amitől kirázott a hideg. Vagy valami más érdekes dolgot.
2020. aug. 24. 14:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Mikor a kertész köntösben jött ki a hálóból utána meg az exfeleségem.
2020. aug. 24. 14:19
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Nálam ehhez már kamera sem kell. Tegnap éjjel, egy kb.2.méteres fekete árny, be lebegett a fogas mögé. Nem szeretek erről beszélni, mert hülyének néznek.
2020. aug. 24. 14:19
 3/13 A kérdező kommentje:

#2 dehogy nézlek hülyének

Ez parán hangzik

2020. aug. 24. 14:45
 4/13 anonim ***** válasza:
De. Egyik barátom egy kísértetjárta ház elé tett ki egy ilyen kamerát. Nagyon vártuk a másnapot, amikor visszanézzük a felvteletket. Alidni sem tudtunk. Aztán amikor végignéztük kirázott a hideg mindannyiunkat. Semmi sem volt rajta. Egy nyamvadt kobold sem
2020. aug. 24. 15:27
 5/13 anonim ***** válasza:
egyszer egy alkoholista csövesdémon dúrta szét a szemetesünket :( de felvette a biztonsági kamera, HA! és akkor medvecsapdával elkaptuk majd bédzbódzütőkkel agyonvertük
2020. aug. 24. 19:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy nem nézel hülyének. Régebben én sem hittem benne, aztán történtek dolgok..
2020. aug. 24. 23:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ #2,6 a többinek meg üzenem, hogy normális válaszokat várok!
2020. aug. 24. 23:40
 8/13 A kérdező kommentje:
#6 szivesen :D
2020. aug. 24. 23:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Pár éve kamerát raktam a szobámba, mert biztos voltam benne, hogy bejár valamelyik családtag, és nagyon kíváncsi voltam ki az, mert tagadták.

Régi telefon, régi kamera, nem sokáig bírta a felvételt, nem is emlékszem, de elég rövid ideig ment csak, pedig én egy órát is vártam sétálgatás közben, hogy mi lesz belőle.

Mikor hazaértem nem volt otthon senki, izgatottan néztem meg a felvételt.

Egy ideig semmi nem volt, aztán a vége felé (mint kiderült akkor már a többiek is elmentek otthonról), ilyen nagyon furcsa hang, mintha ropogtattak volna valamit a kamerába. Gondoltam ez csak valami hülyeség lehet, de utána észrevettem, hogy az asztalomról a papírok leestek a földre, gondolom miután a kamera kikapcsolt, mert nem látszott a felvételen. Ablak, ajtó nem volt nyitva.

Ez nem az érdekes rész, mert akkor is bejöhetett valaki, aztán tagadja. Viszont másnapra vírusos lett a memória kártyám. A videó meg eltűnt :D

2020. aug. 25. 11:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez fura😱
2020. aug. 25. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!