Történt már veletek ilyen?
#2 dehogy nézlek hülyének
Ez parán hangzik
Pár éve kamerát raktam a szobámba, mert biztos voltam benne, hogy bejár valamelyik családtag, és nagyon kíváncsi voltam ki az, mert tagadták.
Régi telefon, régi kamera, nem sokáig bírta a felvételt, nem is emlékszem, de elég rövid ideig ment csak, pedig én egy órát is vártam sétálgatás közben, hogy mi lesz belőle.
Mikor hazaértem nem volt otthon senki, izgatottan néztem meg a felvételt.
Egy ideig semmi nem volt, aztán a vége felé (mint kiderült akkor már a többiek is elmentek otthonról), ilyen nagyon furcsa hang, mintha ropogtattak volna valamit a kamerába. Gondoltam ez csak valami hülyeség lehet, de utána észrevettem, hogy az asztalomról a papírok leestek a földre, gondolom miután a kamera kikapcsolt, mert nem látszott a felvételen. Ablak, ajtó nem volt nyitva.
Ez nem az érdekes rész, mert akkor is bejöhetett valaki, aztán tagadja. Viszont másnapra vírusos lett a memória kártyám. A videó meg eltűnt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!