Történt már veletek olyan amire azt mondjátok hogy természetfeletti volt?
Igen..nem tudok emlékezni amire kellene mint akinek kimostàk az agyàt..
Arra emlékszem nem kértem hogy véghezvigyenek vmit..
Igen. Nagymamám nekem adott egy régi babát pár éve. Hazaértünk,leraktuk a szekrényre és elkezdett rázkódni nagyon durván a szekrénysor. 4-en voltunk otthon (öcsém,én és szüleim). Szüleim is látták a jelenséget.
L
Szellemet idéztünk, még tizenévesen, a bátyámmal és annak barátnőjével. Egy poharat tettünk egy kis asztalra, amire körben betűk és számok voltak felírva, és egy IGEN-NEM válasz. Rátettük a pohárra egy-egy ujjunkat, koncentráltunk, hogy "valaki" jöjjön. egy idő után a kérdésre, hogy "Van-e itt valaki", az Igen felé csúszott a pohár. Direkt figyeltem, hogy bátyámék nem csalnak-e, de mutatták, hogy ők is csak épp hozzáérintik az ujjukat a pohárhoz. Az pedig mozgott, és válaszolt. Volt, amire értelems dolgot, volt amire zagyvaságot. Az érdekes része akkor jött, amikor elkezdtünk viccelődni -az első ijedtség elmúlásával- és a pohár kérdés nélkül beindult, mint a veszedelem, és kibetűzte, hogy "Nagyon veszélyes, hogy hülyéskedtek."
Na ekkor megijedtünk, és befejeztük. Én vagy két hónapig csak felkapcsolt lámpa mellett mertem aludni utána :D
Hogy természetfeletti volt-e, nem merem biztosra állítani, de hogy megtörtént, és egyikünk sem csalt, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!