Hogy lehet megismerni, hogy földönkívüli?
Figyelt kérdés
A hülye is tudja, hogy a földönkívüliek köztünk járnak. Nagyon szeretnék egyet megismerni barátság céljából. Hogy lehet felismerni, hogy aki jön szembe a biciklivel, az ember vagy nem?2020. aug. 10. 14:07
11/12 anonim válasza:
Az is jó, hogy pl illedelmesen megkérdezed tőle, de szépen mert nemet válaszol.
Kezi csókolom. Földönkívüli tetcik lenni? Melyik faj? Melyik bolygóról?
12/12 anonim válasza:
Engem sokan szoktak annak gondolni, nézük (helyes írásért elöre elnézést!!) az alap haj szinem egész szökés, jegeskék a szemem, a böröm pedig extra porcelán a 20as évveim legelején vagyok, de eléggé elveszet na és már gyerekkorom óta probálok vegetáliánusból vegánba átmenni, tudok szeretni, de nagyon nem tudom kimutatni a szeretettem, néha sajnálom, hogy a gondolatokkat nem tudom más fejébe át rakni, de nagyon sok szor van az még, ha az érzést nem is de azt a fajt gondolatott megtudom nézni egy emberbe, na de azzok csak bemesélt dolgok, visszonyt már gyerek koromóta mindig más voltam mint a többi na meg hasonlók!! (de ezt csak azért mert nagyon sokkan azt gondolják rólam, hogy másik bolygóról vagyok való)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!