A lények(kriptidek) miért orientálódnak gyermekek felé? Biorezonanciás energia kisugárzás miatt?
Most nézem a Gnoblin c. filmet, amit az azonos folklórból dolgoztak fel és ebben a lény csak gyermekekre vadászik. Innen jutott eszembe, hogy korábban olvastam egy ufos oldalon cikket erről. Ha megnézed a legtöbb kriptid azaz titokzatos lény gyermekekre vadászik. ott van Slenderman. Filmet is csináltak abból is és gyermekekre vadászik kizárólag.
Aki volt a '70-es években vidéken gyerek emlékezhet, hogy a szülei, nagyszülei a mummussal ijesztegették. Vigyázz nehogy rossz fát tegyél a tűzre mert elvisz a mummus. Utána néztem és a mummus is gyerekeket rabol el. Ott van a fanyűvő, szintén gyereket rabol. Az ogre, fleetwood monster, grassman, ogapogo mind gyermeket rabol.
A hab a koronán, hogy a boszorkányok, akik a középkorban a mai németország helyén éltek, szintén gyermekeket ettek. rengeteg feljegyzés van róluk. John Keel: idegen lények az űrből és az időből fel is sorol számos ilyen esetet, amikben boszorkányok ettek gyerekeket
Lehetséges, hogy a gyermekek bioenergiás kisugárzás okozza ezt? Magasebb dimenziós lényeknek erre van szüksége?
Szerintem egyszerűbb a magyarázat. A gyerekek még látnak. Sok felnőtt már nem és igyekeznek ezt a képességet a gyerekből is kiűzni.
Az érem másik oldala, hogy így könnyű a gyermekeket "zaklatni", hiszen úgysem fognak hinni nekik ("nem szabad elárulni senkinek", "úgysem fogják elhinni"). Vagyis magyarán, a lények sem hülyék...
Az viszont erős túlzás, hogy elviszik, megeszik, stb a gyereket. Mindenesetre jól megrémíszthetik.
"Filmet is csináltak abból is"
Elfelejtetted megjegyezni, hogy filmet csak valós dolgokból csinálnak!
Valós lény Hófehérke is, hiszen filmet is csináltak róla.
.
A gyerekek lelkileg érzékenyebbek, mint a megkérgesedett lelkületű felnőttek.
Sőt, okosabbak is a felnőtteknél, hiszen ők olyat is tudnak, amit a felnőttek már elfelejtettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!