Szellem démonok kísértetek? Aki nagyon sokat tud erről a témáról adjon kérem msnt lenne pár kérdésem
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 07:51
1/16 anonim válasza:
Szia, kérdezz itt, hisz ezért van az oldal!:)
2/16 A kérdező kommentje:
nagyon sok lenne :D ha ezt itt mind leírogatná megstb... ms nen nyíltabb nah szval mind1 :D ugy jobb
pls msn :D
2010. aug. 3. 08:41
3/16 anonim válasza:
Aki sokat tud a szellemekről az már idősebb korban van, és nincs msnje, szal ha értelmes válaszokat akarsz, akkor ide írd.
4/16 anonim válasza:
Első vagyok. Az msn egy zárt baráti kör, szerintem senki sem adná meg szívesen. Hacsak nem ismerkedni akarsz, kérdezz itt. Ha meg attól tartasz hogy lehülyéznek, ne foglakozz vele. Amúgy miért érdekel?
5/16 anonim válasza:
8,53, téved. Én már idős vagyok,de TUDOM,hogy szellemek és kísértetek,démonok nincsenek. A mi fiatal korunkban már senki nem hitt az ilyen babonákban. Ez csak a mai fiatalok között divat.
6/16 anonim válasza:
írj egy privit, és küldök egy msn-címet :) 15 éves fiú vagyok és viszonylag sok mindent tudok róluk.
7/16 anonim válasza:
Ez az oldal nem arra való, hogy aztán privátban kérdezgethess.
8/16 anonim válasza:
Szívesen segítek, de nincs msn-em. :D
9/16 anonim válasza:
Írj egy privát üzenetet és segítek.
10/16 knakx válasza:
irj nekem egy privalt uzenetet mert nincs msn-em de szivesen segitek ha tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!