Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vannak itt mágusok vagy...

Vannak itt mágusok vagy boszorkányok?

Figyelt kérdés

Üdv ha vannak itt mágusok vagy boszorkányok akkor tudnának nekem segíteni? Privatban szivesen leirnám hogy miben

Köszönöm

2020. júl. 16. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Ilyenek nem létezmel maximum olyanok akik ezeknek képzelik magukat, egyfajta "önjelölt mágusok és boszorkányok"
2020. júl. 16. 23:34
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Itt csak vámpírok, reptiliánok és atlantiszi fényjárók vannak. (20 centis pénisszel)
2020. júl. 17. 01:37
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Én a roxofrtban tanultam de kicsaptak

https://www.youtube.com/watch?v=tAfi0X-cJag

2020. júl. 17. 01:44
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
ejn vagyhok lakhatos magnethó a borsódi dzsibajvarázslaó!
2020. júl. 17. 02:24
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Az a helyzet, hogy annak a híve vagyok, hogy, semmit ne állítsunk biztosan, míg be nem igazolódik. Lehet, hogy vannak, lehet hogy nem léteznek. Van egy netflixes sorozat az a címe, hogy a rend. De kb így tudom jelenleg elképzelni az egészet. Bárkiből válhatna mindenható mágus, de csak kevesen kapnak rá lehetőséget. De nem hiszem, hogy valaki akinek hatalma van, segítene másokon/másoknak...
2020. júl. 17. 02:41
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
vannak dögivel
2020. júl. 17. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
5-ös, léteznek, de nem abban a csillagmintás süveges, csillámporos formában, ahogyan a legtöbben elképzelik. A mai "boszorkányság" egy ugyan olyan vallásra/spiritualitásra való igény megnyilvánulása mint a kereszténység, zsidóság, muszlimság. A boszorkányság egy gyűjtő fogalom a pogányságra (természetvallásokra). Tehát ilyen egyszerűbb dolgokra kéne itt gondolni, hogy ásványok, indokolatlan szárított növények (lehet akár dekoráció is, ha pl. száraz rózsa/ballagási csokorról van szó, nem kell rögtön boszorkányra gondolni ha ilyet látsz valakinél) tarot kártya, inga, kristálygömb, kristálykoponya, állatkoponya. (ez utóbbi az erdész-vadászat közeli embereknél is előfordul)
2020. szept. 27. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!