Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fehér zaj rögzíthető otthon?

Fehér zaj rögzíthető otthon?

Figyelt kérdés
Mivel lehet a legjobban? Telefonnal nem igen ugye? Rendes diktafonnal nagyobb esély van rá?

2020. júl. 5. 11:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Á, örülök, hogy még valaki hasznosabb tanácsokkal állt elő, mint én. :)

Bár nem értem, miért lettem lepontozva, amiket írtam, azzal is kivitelezhető, bár igaz, régi módszer.

A kérdezőnek meg remélem sikerül a kísérlete.

Szép estét! :)

2020. júl. 5. 21:48
 12/24 A kérdező kommentje:
Rajta leszek :) szép estét :)
2020. júl. 5. 21:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Megan, én a válaszod hasznosnak ítéltem, de magam is egy lepontozó vérpistike ”áldozata" lettem.
2020. júl. 5. 21:51
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy aki állandóan lepontoz az miért olvas bele ebbe a kategóriába?? Igen csak ráér a tag.
2020. júl. 5. 22:01
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel akar kompenzálni valamit. Amennyiben megindokolná a lepontozást, akkor még megértem, de így szerintem csak a frusztrációját igyekszik csillapítani.

A kérdéshez visszatérve, nagyobb sikereket érhetsz el, ha pl temetőben, vagy olyan helyen is végzel kísérletet, ahol már történt haláleset. Persze csak amennyiben ez megoldható. Valamint érdemes társasággal belevágni.

2020. júl. 5. 22:08
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

Hát, ahogy itt olvasgattam, rengeteg troll van ám az ezotériában. csak nem tudom, miért itt élik ki magukat. Ha irritálja őket a kategória, és nem tudnak rendes választ adni, görgetni kellene és kész.

Ott a humor kategória, ha annyira viszketegségük van...

Azt bírom, hogy ide jönnek, és megfellebbezhetetlenül állítják: nincsenek szellemek. Pedig vannak.

Tudom, majd ezt is lepontozzák.

Hát, ha jól esik valakinek tegye.

2020. júl. 5. 22:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Igen, tudnék mesélni, egyik "kedvencem" Mephistopheles megidézése volt.
2020. júl. 5. 22:12
 18/24 A kérdező kommentje:
17# írsz róla?
2020. júl. 6. 08:59
 19/24 anonim ***** válasza:

Persze.

Nos egyik éjjel kedvet kaptam a nigromantiához. Megtettem az előkészületeket. Beállok a varázskör közepébe, majd elkezdtem az idézőszöveget kántálni. Egyszerre azt veszem észre, hogy a meggyújtott gyertyám lobogni kezd, mintha szellő fújná, mindezt úgy, hogy ajtó, ablak zárva. Már ez is elég lett volna, de ekkor egy velem azonos magasságú fekete árnyalak jelenik meg a szemeim előtt. Emberi formája volt, tehát fej, lábaj, karok, törzs. Közeledett volna hozzám, ám a kör megállította. Egy ideig próbálkozott, aminek eredménye az lett, hogy fura nyomást éreztem a mellkasom tájékán, ezután huss eltűnt, én pedig elmondtam a visszaküldő varázsigét, utána mint aki jól végezte dolgát aludni mentem.

2020. júl. 6. 12:26
 20/24 anonim ***** válasza:
60%

Nah persze utolsó hát hogyne.

Szerintem csak odahallucináltad.

2020. júl. 6. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!