Aggódjunk vagy ne? (Szellem vagy valami olyasmi 😅)
Szóval már az elején leszögezném, nem vagyunk bolondok és semmilyen mentális zavarral nem küzdünk, vagy legalább is nem tudunk róla 😁
A lényeg mint ahogy minden horror film kezdődik mi is vettünk egy 20-25 éve üresen álló házat... Neki kezdtünk a felújításának, javában zajlott a munka mikor is már csak a párom meg én maradtunk a házban... Én burkoltam a fürdőszobát ő pedig a szomszéd szobában takarított.. Egyszer csak a szemem sarkából láttam valamit/valakit bemenni a kettővel arrébb lévő szobába... Utána is mentem és hangosan kérdeztem hogy "Hova mész cica?"... Erre a párom aki természetesen a másik szobában volt kijött és mondta hogy sehova itt vagyok... Én meg csak pislogtam hogy mi a f.sz...na mindegy nem is foglalkoztam vele gondoltam csak a szemem vert át... Bekoltoztunk és a párom húga is elkezdett arnyekokat látni ott ahol nem kellene, hozzateszem én is, de én gondoltam meg se szólalok úgyhogy ezzel se foglalkoztunk. Aztán anyóspajtas mondogatta hogy a konyhában kuka teteje (tudjátok ilyen libegos tetejű műanyag kuka) magától mozog... Természetesen kinevettem meg poenkodtam vele hogy túl sokat van otthon egyedül menjen inkább csavarogni, mígnem egyik este a konyha asztalnál vacsoráztam, ranézek a kukára és látom ahogy szép lassan a teteje lemegy aztán hirtelen visszacsapódik és csattan... Anyós egyből ramnezett és mondta hogy "Mondd hogy te is láttad"... Odamentem és komolyan egy rohadt taknyos zsebkendő se volt benne,ablak ajtó csukva úgyhogy én is csak vakartam a fejem aztán már mindennapossá vált napi többször is...Pap kihiv házszentelés megtörténik aztán fél évig kuss majd az utóbbi időben megint elkezdtek furcsa dolgok történni. A kismacska folyton néz valamit fent a sarokba és elég érdekesen nyavajog pedig eskü még egy hangya sincs ott... A párom valamelyik este felkelt mert a kutya nagyon ugatott kimentek anyosommal, majd bejöttek, visszafeküdt mellém majd egyszer csak felugrott mert "valaki" megfogta a karját, természetesen én aludtam 5 emelet mélyen de ugyanazon az éjszaka léptek hangját is lehetett hallani az egész házban és csak a párom meg az anyja volt ébren de mindketten feküdtek a szobában és másnap reggel kérdezte párom hogy mit szaladgált még este,anyósom meg azt mondta hogy ő azt hitte a párom szaladgál még...a legutolsó pedig az volt hogy a konyhában az egyik szék olyan hangot ad mint amikor valamelyikük raül,annal a széknél a járólap kicsit fogas szóval ha a székre ülünk az egyik lába akkor koppan egy picit a jarolapon és ha nem ül rá senki meg se mozdul, elég masszív szék. A nyugtalan alvást, és furcsa álmokat pedig már nem is számoljuk ide..
Történnek érdekes dolgok, nem akarunk neki nagy figyelmet szentelni de azért egy idő után zavaró... Valaki valami vélemény? Persze örülök annak is aki jön trollkodni lehet majd jót röhögünk rajta, de azért jó lenne valami okos ember véleményét is olvasni... Köszönöm :)
3. Válaszoló
Tényleg erre nem is gondoltunk 🤷♂️😪
Sokan nem tudják hogy meghaltak. Bejárnak dolgozni ugyan úgy, élnek a lakásukban stb.
Nálatok is ez történt. Beköltöztetek a házuka/házába és nem érti miért. Így ti ott betolakodók vagytok. Ez erősödni fog, el múlni nem míg ott vagytok. Próbáljátok meg elmahyarázni hangosan a házban, hogy ti ide költöztetek, megvettétek a házat, nem pedig elvettétek. Meghaltak az előzőleg itt élők már sok éve. Nem akartok rosszat, szeretnétek békében élni.
Ha ez nem működne, keress privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!