Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellem-témában sokan a...

A szellem-témában sokan a végletek embere. Miért hiszel és miért nem a szellemekben?

Figyelt kérdés
Léteznek vagy nem?
2010. júl. 31. 19:16
1 2
 11/14 BlackSword ***** válasza:
Azt hiszem kapitány félre értetted... Nem a szellemektől való félelmük vetül ki, hanem bárminemű félelmük... És minden ember fél valamitől... Az a félelem... De csak, hogy tiszta legyen mondjuk Te félsz a hatalmas kígyóktól, hogy elevenen megesz... (nem biztos, de most féljél tőle)... Akkor bármit képes leszel kígyónak nézni a sötétben... Pedig lehet nincs ott semmi sem, de te odaképzeled... és nincs sok köze a szellemekhez... És máégis azt hiszed, hogy az... Most már érted???
2010. aug. 3. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem leteznek:)
2010. aug. 23. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Bocsi, veletlenul elkuldtem:D Elozo vagyok:

Szoval szerintem nem leteznek. Sokan hajlamosak minden aprosagot a szellemekre fogni, pedig egy kis erofeszitessel talalhatnanak magyarazatot a tortentekre. Az agyunk is gyakran megtrefal, a ketto egyutt alkotja a szellemeket... Legalabbis szerintem:) Felolem amugy mindenki abban hisz, amiben akar, amig ram nem eroletnek semmit:D

2010. aug. 23. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok a végletek embere, széles látókörűnek tartom magam. Nem vágom rá, ha ilyen téma jön szóba, hogy "ebbe csak a hülyék hisznek", viszont azt sem vallom, hogy az igazság odaát van.

Létezhetnek, természetesen. Az is lehet, hogy nem, de meg van adva az esély, hogy vannak. Ezt egyértelműen bebizonyítani vagy megcáfolni senki sem tudja, nem tudta soha, és valószínűleg ezután sem fogják.

2010. dec. 4. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!