Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki lehet ez a Le Loyon, aki...

Ki lehet ez a Le Loyon, aki egy svájci erdőben tűnik fel?

Figyelt kérdés
A Le Loyon valami gázmaszkot és terepruhát viselő kb. 190 cm magas figura, aki egy kis svájci falu mellett tűnik fel sokszor az erdőben. Személye ismeretlen és látszólag céltalanul ténfereg. A helyiekre és turistákra rendszeresen a frászt hozza, de a hatóságok nem lépnek fel ellene, mert idáig semmi rosszat nem csinált. Bár fel kellene szólítani, hogy ne rémisztgesse az embereket.

2020. máj. 23. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Remélem engem keres, rám vár. Szép magas pasi. Ráadásul svájci is. Engem elrabolhatna. Majd elmegyek Svájcba és eltévedek az erdőben, ha vége ennek a határzárnak.
2020. máj. 23. 11:28
 2/10 A kérdező kommentje:
És mi van, ha nő? Vannak 190 cm magas nők is.
2020. máj. 23. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
akkor a barátnőmet felhívom és ő kivált magára
2020. máj. 23. 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Csak egy balfék, akinek agyára ment a koronavírustól való félelemkeltés.
2020. máj. 24. 15:19
 5/10 A kérdező kommentje:
A Le Loyon már vagy tíz éve felbukkant és azóta kísért. Akkor még sehol nem volt a koronavírus
2020. máj. 24. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy idős besokallt katona.
2020. máj. 24. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos valaki, akinek túl sok a szabadideje.
2020. jún. 8. 11:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy eskü találkoznék vele,érdekes pasi lehet,de szerintem én is szív rohamot kapnék,ha látnám.Gondolom direkt ijeszget másokat,így nem csak ott állna.Reflexből futnék,de mit se mondjak.Nagyon unatkozhat.
2020. jún. 8. 17:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Most rákerestem,csak miattad. :D

2003-ba látták először,de azt nem értem,hogy 17 év alatt senki se mert oda menni?Nekem ez valahogy olyan furcsa.Maules (falu neve) remetéjének is emlegetik.Mindenhol vannak mindenlébe kanál emberek,ha lenne felesleges pénzem repülő jegyre,már mennék,hogy megnézem.

2020. jún. 8. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:
90%
Én amúgy azzon se lepődnék meg, ha egy gyilkos lenne.Így ijeszti el azok embereket arról a területről,ahol pl. hullákat éget.Láttom te kísértetre gondolsz.(kulcsszavak)Igazából nem vettem el az se,de én inkább maradok a gyilkosnál vagy trollnál.
2020. jún. 8. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!