Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szex közben egy nagyot reccsen...

Szex közben egy nagyot reccsen a szekrény, de soha máskor. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Elég távol van a közös ágyunktól és hiába megyek el többször mellette napjában, nem történik semmi, csak amikor együtt vagyunk a nejemmel, akkor! Nem értjük a jelenséget?
2020. máj. 10. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ott veri a farkát, benneteket bámulva, a szellem.
2020. máj. 10. 13:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Abban rejtőzködik a feleséged szeretője!
2020. máj. 10. 13:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak másféle és erősebb rezgés éri a padlót, és így a szekrényt is, mint mikor csak mászkáltok. Próbáljatok meg ugrálni a szobában, szerintem akkor is reccsenni fog a szekrény :D Én hiszek az ezotériában, de szerintem ennek semmi köze hozzá :)))
2020. máj. 10. 13:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es, és 2-es...😂
2020. máj. 10. 22:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem az ágy recsegett? 😂
2020. máj. 11. 21:54
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Mennyi ideje laktok abban a lakásban/házban? Mit tudtok az előző lakók életéről?

Nem történhetett ott még véletlenül sem FÉLTÉKENYSÉGBŐL FAKADÓ GYILKOSSÁG sohasem?

2020. máj. 12. 04:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne a szekrényben dugjatok.
2020. máj. 12. 07:56
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

6-os válaszoló vagyok.

Elfelejtettem a végére odaírni, hogy ez utóbbi esetben NEM ÁRTANA EGY PAPOT HÍVNI LAKÁSSZENTELÉS CÉLJÁBÓL...

A koronavírus járvány első időszakának a vége felé járunk. Elsőként a római katolikus egyház szolgáltatásait lehet elérni. (Már Budapesten is tartanak szentmiséket egy-két helyen - vagy liturgia-szerű felolvasásokat.)

Ui: sajnos a protestáns egyházak továbbra is zárva tartják a kapuikat. Ők megvárják a kijárási korlátozások megszüntetését - és feltehetően az első vírus időszak végét - A TELJES FELOLDÁSOKAT.

2020. máj. 12. 07:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a szarkasztikusokat is beleértve ( :-) )! Annyit még hozzáfűznék, hogy a 80' években épült a ház és még nem halt meg benne senki. Volt már lakásszentelés is, mert Édesanyám skizofréniás volt (" ördögtől megszállott"), de azóta (sajnos!)már Ő is meghalt és kórházban! Amíg velünk lakott, elég érdekes dolgok történtek a lakásban, többek között ezért is szenteltettük fel és Anyám is megkapta halála előtt a szent kenetet...
2020. máj. 12. 12:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg édesanyád van ott! Nem tetszik neki, amit csináltok. Kedvelte a párodat?
2020. máj. 12. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!