Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen démonok léteznek?

Milyen démonok léteznek?

Figyelt kérdés
Léteznek az egyház által is elismert, nyilvántartott démonok? Ezek egy másik dimenzióban léteznek? Kicsit hasonló lehet ez mint a Hellraiser-ben?

2020. máj. 2. 09:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Shimm, én az utált SS-ek közé tartozok, és még nem is akartam Démont idézni. Őrzőim mindent megadnak nekem, és egyikük saját magától mutatkozott meg nekem.
2020. máj. 4. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:

minden spirituális sátánista hazudozik. ezt már rég megtapasztalam. engem nem tablóz le a hazúgságod.

de gondolom más rögtön ráharap erre.

2020. máj. 5. 23:09
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

Én is SS-es lettem 1 éve. Miután sátánista lettem rögtön utána megjelent álmomban egy démon. Tudjátok alvásparalízis-ben. Tehát ébren voltam csak nem tudtam mozdulni.

Éreztem ahogy belép a szobámba, nagyon erős boldogság járta át a testem és mindenáron látni akartam ezért erőt vettem magamon és sikerült megfordulnom de eltűnt. Viszont ennek ellenére tudom, hogy nézett ki, és ki volt. Baphomet.

(Teljesen részletezve láttam de azt nem lehet csak úgy leírni.)

És ezután még két éjszakán nagyon különleges és meghatározó álmaim voltak.

Ez a 3 álmom volt miután sátánista lettem és ez 100% hogy nem véletlen egybeesés.

2020. máj. 28. 08:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Shimm, nem kell, hogy higyj nekem. Én tudom, mi történt.
2020. jún. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!