Vannak sellős könyvek? Ahol igazi sellőkről írnak. Bővebben lent.
16:17-nek teljes mértékben igaza van.
Sellők nem léteznek, tudok egy könyvet is , a hableány.
Más részről a sellőket egy dél Amerikában élő halász törzstől származik az emberi csontokat össze állították hal csontokkal , és ezáltal az eruropai hajósok azt hitték hogy ezek a lények tényleg léteznek amikor nem.
Szóval ezt a témát itt lelehet zárni :) sellők nincsenek.
Sellok nem leteznek...
Regebb a tengeri tehenre ami egy vizi allat aki dallamos hangokat ad ki aszt hitek hogy halfarku lanyok...Innen jott a sello:)
Én nem könyvet, hanem valódi képeket, és hozzájuk tartozó leírást találtam, főleg azoknak akik nem hisznek a létezésükben, ajánlom, hogy rápillantsanak, ha találsz könyvet írj már nekem privátba, mert engem is érdekelnek :)
Most találtam pár sellős könyvet, ha ilyenekre gondoltál :)
misztikus témában vannak könyvek én kettőt tudok, az egyik a kristálykupola foglyai a másik hableányok kíméljenek,ezek nem bizonyítottak inkább a képzelet szüleményei, de jó olvasmányok,beindítják a fantáziát.
Lehet valami ebben az iszákos hánykolódós dologban is,és épp ennek cáfolása miatt belinkelek egy videót,ami megváltoztatja a nézőpontját annak,aki engedi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!