Szerintetek ezek jelek a természetfeletti lényektől?
Én mindig azért imádkoztam, és beszéltem a természetfeletti lényekhez hogy bizonyítsanak nekem hogy léteznek hogy higgyek a csodában,és ne csak a tudományos dolgokban(mondjuk létezik reinkarnáció,lélek halhatatlan ezeket ugyebár kizárja a tudomány)mert ha ezekben hiszek sokkal boldogabb vagyok de mindig csak mások beszámolóját hallgattam erről én még nem tapasztaltam csak szerettem volna.
Az egyik héten viszont számomra szokatlan dolgok történtek.7 nap alatt rengeteg de javu érzésem volt és nagyon erősen (ez számomra reinkarnációval magyarázható nem a mindenféle tudománnyal)
Aztán azt álmodtam ami nem is annyira álomnak tűnt hogy megérkeztem egy másik világba, és az a hely az igazi otthonom és találkoztam nagyon ismerős lelkekkel, ez amúgy nagyon furcsa volt, mintha csak meghaltam volna
A másik pedig hogy valami azt súgta hogy 4 év múlva áprilisban meg fog halni a mamám(70 éves ,és nem nagyon egészséges)
Ezt álmomban súgta egy hang, és napközben nagyon feltámadt bennem ez az érzés hogy ez meg fog történni(de nem örülnék neki)
Nekem ez elég bizonyíték hogy léteznek természetfeletti lények, és esetleg reinkarnáció
Ti mit gondoltok erről?Volt valakinek hasonló élménye?
Ez a baj hogy annyira el akarod hinni hogy léteznek természetfeletti dolgok hogy bármi történik (pl a dejavu érzésed, az álmaid) azt annak fogod fel. De csak azért mert ezt elhitteted magaddal hogy azt érezzed hogy igazad vana témában.
Elhiszem hogy ezt szeretnéd mert tényleg érdekes lenne, de nem láteznek ilyen dolgok. Élhetsz úgymond "boldog tdatlanságban" és elhiheted amit akarsz de azt tudnod kell hogy ez nagyon nem egészséges
"Én mindig azért imádkoztam, és beszéltem a természetfeletti lényekhez hogy bizonyítsanak nekem hogy léteznek"
Még mindig jobb, hogy nem ők beszéltek.
"...magyarázható nem a mindenféle tudománnyal"
Ha nem a tudomány segítségével kell magyarázni a világot, akkor mivel? Önmegfigyelés? Ez még annyira nem is rossz, de mit figyeltél meg magadon? Tudod, hogy miből van az, aki most jelen van? Na hát erről ennyit. Önmagad működését sem ismered.
Érzel? Én már álmodtam filmekben szereplő eseményekkel. Szerinted ott voltam?
Hihetsz, amit akarsz és jól esik, de a hallottakat még nem hozza vissza. Meg mit ér egy következő élet, ha a régiekre sem emlékszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!