Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Árthat nekem olyan szellem,...

Árthat nekem olyan szellem, aki életében gyűlölt engem?

Figyelt kérdés

Nem akarom részletezni nagyon, a kérdés kicsit őrült.

De mióta az a valaki meghalt, nekem rémálmaim vannak, nyomasztó érzés van rajtam, ráadásul még tárgyakat is láttam mozogni két szemtanuval.

Mi a teendő?

2020. márc. 21. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
A teendő pszichiáter felkeresése, amint lehet.
2020. márc. 21. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Ismétlem, két szemtanuval. Mind a hárman csak bámultunk mint a hülyék amíg abba nem maradt mert teljesen lefagytunk.

Pont előtte öt perccel meséltem nekik az almaimról, ugyan úgy pszichiátert mondtak ők is, aztán csak lestek hogy ilyen nincs.

2020. márc. 21. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
A te gyűlölő és rettegő tudatod árt most neked. Békélj meg vele- neki más máshol, más törvények közt tart az útja, nem "Jön vissza" bántani téged. Bocsáss meg neki, mert a szívedben a harag okozza a félelmet. (A tárgyakat nem egy halott mozgatta)
2020. márc. 21. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Ha eltemeted haragod!gyűlöleted iránta és igyekszel megbékélni vele, nem lesz oka/alapja annak, hogy ártson!

Ismered a mondást úgye: "azt kapod vissza, amit adsz!"

2020. márc. 22. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Az #1-es tanácsát fogadnám meg, ha már hallucinációkat, erős szorongásokat okoz amitől nem tudsz aludni. Tudat alatt még mindig rettegsz, félsz tőle, ezt emelted át egy misztikus mázba. Győzd le a félelmed és legyőzöd a "szellemét" is.
2020. márc. 22. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!