Mi a címe az alább leírt szellemes filmnek / sorozatnak?
Pár éve láttam a tévében (Spektrum vagy hasonló csatorna) egy szellemes filmet, amely egyik része az Amityville házban játszódott. Egy egész csapat megfigyelte a házat, a pincét, az udvart kamerákkal, hőkamerákkal, elektromos érzékelőkkel, hangrögzítőkkel. Valami olyasmire is emlékszem, hogy az egyik szoba sarkában találtak (kamerákkal) valami foltot, amit "túlvilági átjáró kapunak" tudtak be.
Sőt egy nagy iroda vagy raktárépület szerűséget is ugyanígy megvizsgáltak. Pontosan nem tudom, mi volt, de egy hangárra, egy csarnokra hasonlított.
Nagyjából így tudnám leírni röviden. Van egy-két képkocka, ami megmaradt a filmből. Szívesen megnézném most újra. Illetve ha ez egy sorozat, akkor a többi része is érdekelne.
Több hasonló műsor is van.
Van olyan hogy szellemvadászok, meg egy olyan is hogy kísértetjárta kórtermek vagy ilyesmi.
De amiről te beszélsz az nem tudom mi.
Köszi a válaszokat! Tényleg hasonlóak ezek is, de nem pont az, amit keresek.
De ha valakinek van még valami ötlete, szívesen várom!
Talán:
Igaz legendák - Az Amityville Horror - a rettegés háza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!