Hogyan lehetek vámpír?
Figyelt kérdés
Csak komoly emberek írjanak.2020. febr. 25. 11:53
11/15 anonim válasza:
Nyolcas nah ez a túlromantizált szexi vámpírsztori, nézd meg a középkori vámpírmendemondákat.
Oszló hullák akik éjjelente elmozdulnak a hejükről, és a környékükön vérhiányos embereg betegednek le, és halnak meg.
A valódi vámpírmítoszban semmi repkedés falonjárkálás nincs.
Csak egy öntudatlan állatias oszló hulla, akit jó mélyen ell kell ásni, facövekkel rögzíteni, majd kőlapokkal elzárni.
12/15 anonim válasza:
Lehet törölgetni a válaszokat,de akkor sincs vámpír.
13/15 anonim válasza:
Itt most a természetfeletti lények kategóriában vagyunk.
Ez pont arra jött létre, hogy az ilyen témákat megtárgyaljuk.
A mítoszokban pedig létezik vámpír.
Az igaz, hogy a középkorban ez még egészen más volt, mint manapság.
Amúgy ennek van valós alapja is, csak nagyon prózai. Ahogy látom, ez itt nem érdekel senkit.
14/15 III. A nagy károly válasza:
Én haloweenkor voltam már vámpír és hidd el nem olyan jó buli az, inni akarom a piámat de nem tudom azoktól a k6rva nagy metszőfogaktól! Ha vámpír leszel akkor szükséed lesz rengeteg szívószálra, amí ügyebár többnyire műanyag, úgyhogy szépen mondj le a reggeli kakaóról, hacsak nem akarsz olvadt műanyagot szürcsölgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!