Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Gonosz szellemet láttam?

Gonosz szellemet láttam?

Figyelt kérdés

Pár napja este az egyik szoba küszöbénél láttam egy fekete homályosságot,fekete kalap volt a fején.Amikor láttam ezt a jelenséget,ott ahol volt megreccsent a parketta.Pár perccel később a konyhában láttam "szaladgálni".

Hallottam róla,hogy a fekete szellemek gonoszak.Azóta többször nem láttam.

2010. júl. 23. 15:01
1 2
 11/18 anonim válasza:
Egyáltalán nincs köze a színének, hogy rossz-e a szellem vagy sem. Ha télleg nagyon valoságosnak láttad akkor érdemes utánanézni a héz multjának, hogy kik laktatk ott vagy esetleg haltak-e meg a lakásban. Mert fekete volt az a "légy" az nem azt jelenti, hogy gonodsz! Lehet hogy csak egy elkoszált lélek aki nem talál a túlvilágra és keresi itt küzöttünk a helyét. Nem hinném, hogy a hézatok egykori tulajdonosa mertt akkor töbször is megjelent volna mert kötné valami a helyhez. Remélem, hogy segítettem. =)
2010. júl. 24. 18:18
 12/18 anonim válasza:
Nem légy hanem "lény" akart lenni. xD
2010. júl. 24. 18:19
 13/18 Volt1xkérdés válasza:
hol ODAÁt a szomszédban?
2010. júl. 28. 18:04
 14/18 malchior válasza:
Valószinűleg amivel találkoztál az poltegeist jelenség másnévan kopogó szellem volt! DE mivel láttad is nyilván valami célja van,lehet hogy ott ahol laksz történt vele régebben valami vagy valamit tenie kell még.
2010. júl. 29. 13:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Mostanában egyre többször érzem a jelenlétét.5-en lakunk a házban,de tuti hogy engem keres(Tegyük hozzá,13 vagyok)és előttünk nem lakkot itt senki,mi építettük ezt a házat.2 hete lementünk a Balcsira és a nyaralóban próbáltam aludni és 3 kopogást hallottam a fejem felett a falon.Pár napja a mellettem lévő szobából szintén 3 kopogás,éjfél körül,szintén a fejemnél,TV-zés közben.Szó szerint:Kopogó szellem xD Régebben Pasten laktunk,és 6 éves koromban is láttam egy szőke hajú kislányt,de csak pár másodpercre.A zenéset biztos kipróbálom xD
2010. aug. 27. 12:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Pesten akart lenni :D
2010. szept. 11. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Már ne is haragudj de ennyiből azt is írhattad volna hogy aki nem mondja azt hogy szellem volt az ne is írjon. Tudod mi AKIK NEM HISZÜNK A SZELLEMEKBEN azért mondjuk mert értelmes emberek vagyunk ne úgy mint ti. Errős ennyit
2010. dec. 30. 17:21
 18/18 anonim ***** válasza:

szerintem meg ezt hallgasd,ettől is 101 hogy elmegy :D

http://www.youtube.com/watch?v=iByfSwHtjL8

2011. okt. 1. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!