Létezik egy olyan teória, hogy akinek rh negatív a vércsoportja, annak földönkívüli ősei vannak? Mennyi lehet igaz? Nektek van ilyen ismerősőtök?
Hazatelefonàlok, és megkérdem Anyut!
E.T.
én RH- vagyok és hasonlítok Jabba-ra
:D
Minden bizonnyal, aki RH- vércsoportú az ufó. Ezt tanulmányok igazólják. [link] magam is RH- vércsoportú vgyok és sokkal értelmesebb, összetettebb gondolkodású vagyok, mint az emberek. Sokkal reálisabban és tisztábban látok, érzek dolgokat, politikai vonulatokat, világj elenségeket mint az emberek. Az analizáló képességem is jóval magasabb a többinél. Én magamról is azt érzem,hogy nem ide, ebbe sok ostoba, földhözragadt emberhez tartozok (ebbe a tudósok is bele tartoznak). Érzem is hogy nem errőla lepratelepről származok, hanem sokkal magasztosabb idegen világokból. Egyébként vágyok is vissza
Az Annunakik a mi teremtőink, akik génmanipulációval hoztak minket létre, átalakították a DNS-ünk, hogy rabszolgák legyünk ebbena börtönbolygóban. Te is látod az ellentmondást napjainkban ? Fordított világot élünk : a korcsságot ünnepeljük, a korrupciót, tolvajlást. Olyanok vezetik ezt a világot, akiknek a börtönben lenne a helyük. Rócsíldekkel az élen. Miközben a jó embereknek, akik mindenkin segítenek csak vergődnek, nyomorognak
Itt olvashatsz róla. [link]
Akkor van pár milliárd ember a földön akinek földönkívüliek voltak az ősei :)
S milyenek is voltak ezek földönkívüli ősök? Mert a genetikai állományuk akkor pont ugyanolyan volt mint a már itt élő embereké - különben nem tudtak volna szaporodni. Voltak földön élő emberek meg földönkívüli emberek akiket idehoztak az ufók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!