Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha léteznek szellemek akkor...

Ha léteznek szellemek akkor az állatoknak miért nincs szellemük?

Figyelt kérdés
Anyám hisz a szellemekben, én nem. Próbáltam neki logikusan elmagyarázni, nem érti. Ezt hoztam fel példának, de feltenném itt is a kérdést. Annyira paráznak az emberek hogy jajj meghalt valaki a házban, meg ilyenek. Napi szinten agyon ütnek az emberek rovarokat, halnak meg a kertben madarak, sok év elteltével kutyák, macskák, stb. Akkor ezeknek miért nincs szellemük?

2020. jan. 14. 09:35
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Én sem vagyok vegán meg hasonló hulyesegek, de 100x többre tartok egy allatot mint egy embert. Nincs lelkül te szerencsétlen? 😂 Nem élnek harmóniában és ölik egymást? Mi mitcsinálunk? A legkárosabb fertő az ember mégis van lelkünk. Vagy a kutya, macska aki megvédi a gazdáját, érzi ha szomorú, örül nekj és szeret nekik sincs lelkük mi? Bolond vagy ember de legalább ne reklámoznád. 😂
2020. febr. 17. 20:35
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Vagy aspergeres, vagy állatfóbiája van. Egyikről sem tehet. Legalább mi ne bántsuk, így is rossz lehet neki.
2020. febr. 17. 23:01
 23/26 anonim ***** válasza:
60%
jólvan, jólvan döntsétek el ki vagyok de okés okosak vagytok én hülye megtanultam a leckét mesterek mostantól 0-24-ben csak az állatokat fogom pártolni . Nekem ez a véleményemmásnak más fogyatékos vagyok és kész ahhoz meg szerintem semmi közötök. dehátugyse tudok hejesen irni se hiszen egy állat többet ér nálam nem ? Miért foglalkoztok ijen idiotákkal mint én ? Nekem nincs életem azért lógok itt de nektek úgyvélem van, ezt abbl következtettem le hogy mien jól megvéditekazt amit szerettek, ezáltal lehet bennetek egy kis felelőségtudat, dolgoztok van családotok meg minden . (Ezt nem tudhatom a lentiek miatt .) Ezt tisztelem bennetek . Dehát lehet hogy nem tudok jó választ adni ezekre mert aspergeres, állatfóbiás, idióta, bolond, primitív nyelvű és a magamrészéről egy élettelen senki vagyok. Elnézést mindenkitől.
2020. febr. 18. 23:47
 24/26 anonim ***** válasza:
60%
bocsánat szerencsétlen is vagyok.sajnálom de ez van
2020. febr. 18. 23:51
 25/26 anonim ***** válasza:
60%
Bocsánat... idő közben ràjöttem, high nem ítélkezhetek senki felett... Sajnàlom és őszinte bocsánatotokat kérem...🤧😢😪😥
2020. márc. 8. 20:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Na ne szórakozz :D
2020. márc. 8. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!