Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kérlek valaki írjon hogyan...

Darkgirl68 kérdése:

Kérlek valaki írjon hogyan lehetek vámpír. Nem szeretnék ember lenni. (Gonoszok kíméljenek)?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!
2020. jan. 13. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
# 10 "A koporsókba visszamászó vámpírkép sokkal nevetségesebb, mint Meyer csillogó vámpírjai." Akkor biztos csak véletlenül várt közröhej és paródiák tárgyává az egész regény és filmek, amik belőle készültek, még az Arany Málna díjkiosztón is tarolt annak idején. Senki nem tartja azt valósághűbb vámpírképnek a koraérett tinilányokon kívül, akkor gondolom, te is abba a csoportba tartozhatsz.
2020. jan. 14. 14:56
 12/17 A kérdező kommentje:
gublug én nem akarok más lenni csak vámpír. Vérfarkas soha nem lennék. És ha vámpír lennék örülnék és nem hisztiznék. Most is van egy sebem ami vérzik és a vért iszik belőle.
2020. jan. 14. 15:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Kislány, javasolnám, hogy ne igyál vért, mert az emberi szervezet számára mérgező a magas vastartalma miatt.

[link]

2020. jan. 14. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
68%

"még az Arany Málna díjkiosztón"

Ez talán azért volt, mert rosszak a filmek és nem azért, mert csillognak benne a vámpírok. Meyer sokkal fenyegetőbbé tette a vámpírokat, hiszen egy gyengeségük sem maradt meg, amivel a béna, koporsókba visszamászók rendelkeznek.

Ha horrorkönyvet ír és nem egy keresztényi szerelmes sztorit, akkor nem ment volna arany málnára sem. Az újholdban pl. szerintem sokkal ijesztőbb, amikor levezetik azt a sok turistát a föld alá és többé senki sem tér vissza, mint az, hogy Drakula bemászik a szobába, mert nincs Lucyn fokhagyma füzér.

Egyébként nem vagyok tini, sem lány. Elég sok vámpíros regényt olvastam már, Stoker, Rice, Martin, stb. Martin vámpírjai a leghihetőbbek, de Meyeré a legéletképesebb és legijesztőbb vámpír típus. Csak nem olyan történetben szerepelnek, ahol ki tudják használni a potenciáljukat, mert lényegében istenek. Meyer véletlenül vagy szándékosan a legősibb "vámpírt" hozta vissza, azokat az ókori isteneket, akikhez az emberek nem érnek fel és vért áldoznak nekik.

2020. jan. 14. 16:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az a rész a legijesztőbb,pláne hogy egy kisgyerek is van a csoportban... :-( Bella nem tudom hogy nem lépett közbe...nem mintha lett volna értelme..de mégis,elvégre nőből van...
2020. jan. 21. 13:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Sikerült már vámpirivé változni?
2020. jan. 21. 14:49
 17/17 III. A nagy károly ***** válasza:
52%

a darkweben néha kapcsolatba lehet kerülni vámpírokkal.

azt javasolnám hogy kezdj el hirdetni vért valamelyik piacon, lehetséges hogy az egyikük akkor meg fog keresni

2020. febr. 26. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!