Kérlek valaki írjon hogyan lehetek vámpír. Nem szeretnék ember lenni. (Gonoszok kíméljenek)?
Kislány, javasolnám, hogy ne igyál vért, mert az emberi szervezet számára mérgező a magas vastartalma miatt.
"még az Arany Málna díjkiosztón"
Ez talán azért volt, mert rosszak a filmek és nem azért, mert csillognak benne a vámpírok. Meyer sokkal fenyegetőbbé tette a vámpírokat, hiszen egy gyengeségük sem maradt meg, amivel a béna, koporsókba visszamászók rendelkeznek.
Ha horrorkönyvet ír és nem egy keresztényi szerelmes sztorit, akkor nem ment volna arany málnára sem. Az újholdban pl. szerintem sokkal ijesztőbb, amikor levezetik azt a sok turistát a föld alá és többé senki sem tér vissza, mint az, hogy Drakula bemászik a szobába, mert nincs Lucyn fokhagyma füzér.
Egyébként nem vagyok tini, sem lány. Elég sok vámpíros regényt olvastam már, Stoker, Rice, Martin, stb. Martin vámpírjai a leghihetőbbek, de Meyeré a legéletképesebb és legijesztőbb vámpír típus. Csak nem olyan történetben szerepelnek, ahol ki tudják használni a potenciáljukat, mert lényegében istenek. Meyer véletlenül vagy szándékosan a legősibb "vámpírt" hozta vissza, azokat az ókori isteneket, akikhez az emberek nem érnek fel és vért áldoznak nekik.
a darkweben néha kapcsolatba lehet kerülni vámpírokkal.
azt javasolnám hogy kezdj el hirdetni vért valamelyik piacon, lehetséges hogy az egyikük akkor meg fog keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!